Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/14137
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЛозінський, Микола Владиславович-
dc.contributor.authorLozinskyi, Mykola-
dc.contributor.authorСамойлик, Майя Олександрівна-
dc.contributor.authorSamoilyk, Maiia-
dc.contributor.authorУстинова, Галина Леонідівна-
dc.contributor.authorUstynova, Halyna-
dc.contributor.authorФіліцька, Олександра Олександрівна-
dc.contributor.authorFilitska, Oleksandrа-
dc.contributor.authorЮрченко, Анатолій Іванович-
dc.contributor.authorYurchenko, Anatolii-
dc.date.accessioned2025-06-04T09:32:32Z-
dc.date.available2025-06-04T09:32:32Z-
dc.date.issued2025-05-
dc.identifier.citationВикористання індексу атракції при доборах у гібридних популяцій F2-4 пшениці м’якої озимої / М. В. Лозінський, М. О. Самойлик, Г. Л. Устинова та ін.// Гончарівські читання: матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, присвяченої 96-річчю з дня народження доктора с.- г. наук, професора Гончарова М. Д., 23-24 травня 2025 р. - Суми, 2025. - С. 30–32.uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/14137-
dc.descriptionWinter wheat (Triticum aestivum L.) is the leading grain crop on a global scale. The prevalence of the crop is due to its high biological plasticity in relation to environmental conditions and, most importantly, the high nutritional value of the grain, from which many different food products are produced. The creation of new high-yielding wheat varieties with high adaptive and excellent grain quality indicators is the main condition for further increasing and stabilizing the yield potential and one of the approaches to solving the problem of food security.uk_UA
dc.description.abstractПшениця (Triticum aestivum L.) озима є провідною зернова культурою світового масштабу. Поширеність культури обумовлена її високою біологічною пластичністю стосовно екологічних умов і найголовніше – високою поживністю зерна, з якого виробляють багато різноманітних продуктів харчування. Створення нових високопродуктивних сортів пшениці з високими адаптивними і відмінними показниками якості зерна є головною умовою подальшого підвищення і стабілізації врожайного потенціалу та одним із підходів до вирішення проблеми продовольчої безпеки.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherСумський національний аграрний університетuk_UA
dc.subjectпшениця м’яка озимаuk_UA
dc.subjectгібридні популяціїuk_UA
dc.subjectіндекс атракціїuk_UA
dc.subjectдобірuk_UA
dc.subjectsoft winter wheat-
dc.subjecthybrid populations-
dc.subjectattraction index-
dc.subjectselection-
dc.titleВикористання індексу атракції при доборах у гібридних популяцій F2-4 пшениці м’якої озимоїuk_UA
dc.title.alternativeUsing the attraction index in selection in hybrid populations of F2-4 soft winter wheatuk_UA
dc.typeТези доповідей, Матеріали конференційuk_UA
dc.identifier.udc631.527.5/.7:633.111”324”uk_UA
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Vykorystannia_indeksu.pdf693,21 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.