Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/14136
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЛяшенко, Назар Анатолійович-
dc.contributor.authorLyashenko, Nazar-
dc.contributor.authorМіщенко, Артем Анатолійович-
dc.contributor.authorMishchenko, Artem-
dc.contributor.authorМихайлюк, Назар Юрійович-
dc.contributor.authorMikhailuk, Nazar-
dc.contributor.authorСамойлик, Майя Олександрівна-
dc.contributor.authorSamoilyk, Maiia-
dc.date.accessioned2025-06-04T08:57:26Z-
dc.date.available2025-06-04T08:57:26Z-
dc.date.issued2025-04-23-
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/14136-
dc.descriptionПрояв і мінливість маси зерна головного колоса в сортів пшениці м’якої озимої лісостепового екотипу / Н.А. Ляшенко, А.А. Міщенко, Н.Ю. Михайлюк; Наук. кер. - Самойлик М.О. // Всеукраїнська науково-практична конференція здобувачів вищої освіти "Молодь - аграрній науці і виробництву. "Інноваційні технології в агрономії, лісовому та садово-парковому господарстві, землеустрої, електроенергетиці" м. Біла Церква, 23 квітня 2025 р.- Біла Церква: БНАУ, 2025. - С. 22-23.uk_UA
dc.description.abstractВ умовах дослідного поля НВЦ Білоцерківського НАУ в 2022–2024 рр. досліджували формування маси зерна головного колоса в сортів пшениці м’якої озимої лісостепового екотипу. Найбільш стабільним формуванням маси зерна характеризувався сорт Либідь (1,81–2,17 г). In the conditions of the experimental field of the Research Center of Bila Tserkva NAU in 2022-2024, the formation of the grain weight of the main ear in soft winter wheat varieties of the forest-steppe ecotype was studied. The most stable formation of grain weight was characterized by the variety Lybid (1.81-2.17 g).uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherБілоцерківський національний аграрний університетuk_UA
dc.subjectпшениця м’яка озима; soft winter wheatuk_UA
dc.subjectмаса зерна; grain weightuk_UA
dc.subjectголовний колос; main spikeuk_UA
dc.subjectлісостеповий екотип; forest-steppe ecotypeuk_UA
dc.subjectкоефіцієнт варіації; coefficient of variationuk_UA
dc.subjectмінливість; variabilityuk_UA
dc.titleПрояв і мінливість маси зерна головного колоса в сортів пшениці м’якої озимої лісостепового екотипуuk_UA
dc.title.alternativeManifestation and variability of main spikelet grain weight in soft winter wheat varieties of the forest-steppe ecotypeuk_UA
dc.typeТези доповідей, Матеріали конференційuk_UA
dc.identifier.udcУДК 631.524:631.576.331.2:633.111“324”(292.485:477)uk_UA
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Proiav i minlyvist_masy zerna.pdf1,41 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.