Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/14093
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorСич, Зеновій Деонизович-
dc.contributor.authorSych, Zenovii-
dc.contributor.authorКубрак, Світлана Миколаївна-
dc.contributor.authorKubrak, Svitlana-
dc.contributor.authorШубенко, Лідія Анатоліївна-
dc.contributor.authorShubenko, Lidiia-
dc.date.accessioned2025-05-19T08:31:09Z-
dc.date.available2025-05-19T08:31:09Z-
dc.date.issued2025-05-
dc.identifier.citationСич З. Д. Оцінка озимого часнику за господарсько-цінними ознаками в умовах квітнево-червневих посух Правобережного Лісостепу України / З.Д. Сич, С.М. Kубрак, Л.А. Шубенко // The 9th International scientific and practical conference “Science in the modern world: innovations and challenges”. (May 15-17, 2025) Perfect Publishing. - Toronto, Canada, 2025. - P. 38-42.uk_UA
dc.identifier.issn978-1-4879-3790-4-
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/14093-
dc.descriptionA working collection of winter garlic, consisting of about 50 varietal samples from different regions of Ukraine, was studied. Variant 8 (Zaporizhzhya region) was the most early maturing (104 days). The best results in terms of average head weight (61 g) and yield (12.6 t/ha) were obtained from the cultivation of sample 9 from Zaporizhzhia region. The share of marketable heads in it was 74%.uk_UA
dc.description.abstractВивчено робочу колекцію озимого часнику, що нараховувала близько 50 сортозразків з різних областей України. Найбільш скоростиглим (104 доби) виявився варіант 8 (Запорізька обл.). Найкращі результати за середньою масою головки (61 г) та врожайністю (12,6 т/га) отримали від культивування зразка 9 із Запорізької області. Частка товарних головок у нього становила 74 %.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherPerfect Publishing, Toronto, Canadauk_UA
dc.subjectчасник озимийuk_UA
dc.subjectwinter garlicuk_UA
dc.subjectсортиuk_UA
dc.subjectvarietiesuk_UA
dc.subjectмісцеві формиuk_UA
dc.subjectlocal formsuk_UA
dc.subjectурожайністьuk_UA
dc.subjectcrop capacityuk_UA
dc.subjectмаса головкиuk_UA
dc.subjectmass headsuk_UA
dc.titleОцінка озимого часнику за господарсько-цінними ознаками в умовах квітнево-червневих посух Правобережного Лісостепу Україниuk_UA
dc.title.alternativeEvaluation of winter garlic according to economic and valuable characteristics in the conditions of April-June droughts in the Right-Bank Forest-Steppe of Ukraineuk_UA
dc.typeТези доповідей, Матеріали конференційuk_UA
dc.identifier.udc001.1uk_UA
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Otsinka_ozymoho_chasnyku_2025.pdf544,56 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.