Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/13828
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКузьменко, Юрій Васильович-
dc.contributor.authorKuzmenko, Yurii-
dc.contributor.authorТрофимчук, Алла Михайлівна-
dc.contributor.authorTrofymchuk, Alla-
dc.date.accessioned2025-03-26T09:02:56Z-
dc.date.available2025-03-26T09:02:56Z-
dc.date.issued2024-10-30-
dc.identifier.citationКузьменко Ю.В. Особливості інкубації ікри рослиноїдних риб в умовах ТОВ "СКВИРАПЛЕМРИБГОСП" / Ю. В. Кузьменко, А. М. Трофимчук // Наукові пошуки молоді у ХХІ столітті. Екологізація виробництва та охорона природи як основа збалансованого розвитку : матеріали IX Всеукр. наук.-практ. конф., (БНАУ, 30 жовтня 2024р.).- Біла Церква, 2024.- С. 27-28uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/13828-
dc.descriptionEnsuring favorable conditions for incubation of caviar of herbivorous fish species in modern aquaculture requires compliance with certain technological processesuk_UA
dc.description.abstractЗабезпечення сприятливих умов інкубації ікри рослиноїдних видів риб в сучасній аквакультурі передбачає дотримання певних технологічних процесівuk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherБНАУuk_UA
dc.subjectтехнологічний процесuk_UA
dc.subjecttechnological processuk_UA
dc.subjectрослиноїдні види рибuk_UA
dc.subjectherbivorous fish speciesuk_UA
dc.subjectінкубаціяuk_UA
dc.subjectincubationuk_UA
dc.subjectсанітарний контрольuk_UA
dc.subjectsanitary control.uk_UA
dc.titleОсобливості інкубації ікри рослиноїдних риб в умовах ТОВ "СКВИРАПЛЕМРИБГОСП"uk_UA
dc.title.alternativeFeatures of incubation of herbivorous fish eggs in the conditions of LLC "SKVYRAPLEMRIBGOSP"uk_UA
dc.typeТези доповідей, Матеріали конференційuk_UA
dc.identifier.udc639.3:uk_UA
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
osoblyvosti_inkubatsii.pdf238,96 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.