Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/1372
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЛозінський, Микола Владиславович-
dc.contributor.authorLozinsky, Nikolay-
dc.date.accessioned2018-10-18T06:47:54Z-
dc.date.available2018-10-18T06:47:54Z-
dc.date.issued2006-
dc.identifier.citationЛозінський М.В. Добір у гібридних поколіннях пшениці озимої за вмістом і якістю клейковини / М.В. Лозінський // Вісн. Білоцерків. держ. аграр. ун–ту: зб. наук. праць. – Біла Церква, 2006. – Вип. 35. – С.78-85.-
dc.identifier.issn2310-9270-
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/1372-
dc.descriptionThe results of variability and inheritance of gluten content are given by lines isolated from the populations of later generations of mutant-grade and intermutant winter wheat hybrids. Promising forms with high content and good quality of gluten are used, which will be used in further selection work.uk_UA
dc.description.abstractНаведені результати мінливості і успадкування вмісту клейковини лініями, виділеними з популяцій пізніх поколінь мутантно-сортових та міжмутантних гібридів озимої пшениці. Виділені перспективні форми з високим вмістом і доброю якістю клейковини, які будуть використовуватися в подальшій селекційній роботі.Приведенные результаты изменчивости и наследования содержания клейковины линиями, выделенными из популяций поздних поколений мутантного-сортовых и мижмутантних гибридов озимой пшеницы. Выделенные перспективные формы с высоким содержанием и хорошим качеством клейковины, которые будут использоваться в дальнейшей селекционной работе.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherБілоцерківський державний аграрний університuk_UA
dc.subjectдобір,uk_UA
dc.subjectгібридні поколінняuk_UA
dc.subjectпшениця озимаuk_UA
dc.subjectклейковинаuk_UA
dc.subjectотборuk_UA
dc.subjectгибридные поколенияuk_UA
dc.subjectпшеница озимаяuk_UA
dc.subjectклейковинаuk_UA
dc.subjectselectionuk_UA
dc.subjecthybrid generationsuk_UA
dc.subjectwinter wheatuk_UA
dc.subjectglutenuk_UA
dc.titleДобір у гібридних поколіннях пшениці озимої за вмістом і якістю клейковиниuk_UA
dc.title.alternativeОтбор в гибридных поколениях пшеницы озимой по содержанию и качеству клейковиныuk_UA
dc.title.alternativeSelection in hybrid generations of winter wheat for the content and quality of glutenuk_UA
dc.typeСтаттяuk_UA
dc.identifier.udc633. 11 “324”: 631, 527. 5uk_UA
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Dobir u hibrydnykh.pdf268,69 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.