Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/13634
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorНедашківський, Володимир Михайлович-
dc.contributor.authorNedashkivskyi, Volodymyr-
dc.contributor.authorМерзлов, Сергій Віталійович-
dc.contributor.authorMerzlov, Serhiy-
dc.contributor.authorСоболєв, Олександр Іванович-
dc.contributor.authorSobolev, Оlexander-
dc.contributor.authorНедашківська, Наталія Володимирівна-
dc.contributor.authorNedashkivska, Natalia-
dc.date.accessioned2025-02-27T10:20:21Z-
dc.date.available2025-02-27T10:20:21Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationСпосіб підгодівлі бджіл в умовах закритого ґрунту: пат. 153043 Україна: A23K 50/90, A23K 20/10, A23K 20/163 / В. М. Недашківський, С. В. Мерзлов, О. І. Соболєв, Н. В. Недашківська. - № u 2022 01818 ; заявл. 31.05.2022 ; опубл. 17.05.2023, Бюл. № 20. - 2 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/13634-
dc.descriptionA method of feeding bees in closed ground conditions, which includes the use of carbohydrate feed, characterized in that feeding is carried out with glucose-fructose syrup, made from corn flour sugars.uk_UA
dc.description.abstractСпосіб підгодівлі бджіл в умовах закритого ґрунту, що включає застосування вуглеводного корму, який відрізняється тим, що підгодівлю проводять глюкозно-фруктозним сиропом, виготовленим із цукрів кукурудзяного борошна.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherУкраїнський національний офіс інтелектуальної власності та інноваційuk_UA
dc.subjectбджолиuk_UA
dc.subjectbeesuk_UA
dc.subjectпідгодівляuk_UA
dc.subjectfeedinguk_UA
dc.subjectглюкозно-фруктозний сиропuk_UA
dc.subjectglucose-fructose syrupuk_UA
dc.subjectзакритий грунтuk_UA
dc.subjectclosed soiluk_UA
dc.titleСпосіб підгодівлі бджіл в умовах закритого ґрунтуuk_UA
dc.title.alternativeMethod of feeding bees in closed ground conditionsuk_UA
dc.typeПатентuk_UA
dc.identifier.udc638.1uk_UA
Розташовується у зібраннях:Інші публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
sposib_pidhodivli_bdzhil.pdf147,63 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.