Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/13323
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorТаран, Євгеній Сергійович-
dc.contributor.authorTaran, Ievhenii-
dc.date.accessioned2025-01-14T07:07:21Z-
dc.date.available2025-01-14T07:07:21Z-
dc.date.issued2024-12-
dc.identifier.citationТаран Є.С. Аналіз та удосконалення технології виробництва і переробки продукції скотарства у СТОВ «Неморож» Черкаської області» : кваліфікаційна робота магістра : спец. 204 "Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва". ОПП "Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва" / БНАУ ; Наук. кер. В. В. Малина, доцент. - Біла Церква, 2024. 54 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/13323-
dc.descriptionIn the course of the qualification work, the production technology of livestock production at the "Nemoroz" dairy farm of the Cherkasy region was investigated. Zootechnical and sanitary-hygienic methods of research were used in the performance of the work. It has been established that the technology for the production of livestock products at the "Nemoroz" cattle breeding center of the Cherkasy region meets the requirements of the Departmental norms of technological design "Livestock enterprises (complexes, farms, small farms)" in terms of basic zootechnical and sanitary-hygienic parameters. VNTP-APK-01.05. It was concluded that certain deviations of the parameters of the microclimate in the barn from the normative indicators are not critical, but can affect the productivity of livestock. The obtained results can be used in the educational process for reading a course of lectures and conducting practical classes for students of the biological and technological faculty in the disciplines: "Hygiene and animal welfare"; "Sanitary and hygienic requirements for the production and processing of livestock products." The research results were published in the materials of the All-Ukrainian Scientific and Practical Conference of Masters and Young Researchers "Scientific Searches of Youth in the 21st Century". BNAU on October 30, 2024. Master's qualification work contains: 54 pages; 14 tables; a list of used sources with 25 names; 10 applications.uk_UA
dc.description.abstractВ процесі виконання кваліфікаційної роботи досліджено технологію виробництва продукції скотарства у СТОВ «Неморож» Черкаської області. При виконанні роботи використані зоотехнічні та санітарно-гігієнічні методи досліджень. Встановлено, що технологія виробництва продукції скотарства у СТОВ «Неморож» Черкаської області за основними зоотехнічними та санітарно-гігієнічними параметрами відповідає вимогам Відомчих норм технологічного проектування «Скотарські підприємства (комплекси, ферми, малі ферми)». ВНТП-АПК-01.05. Зроблено висновок, про те що певні відхилення параметрів мікроклімату у корівнику від нормативних показників не є критичними, але можуть впливати на продуктивність худоби. Одержані результати можуть бути використані у навчальному процесі за читання курсу лекцій і проведення практичних занять для студентів біолого-технологічного факультету з дисциплін: «Гігієна та добробут тварин»; «Санітарно-гігієнічні вимоги до виробництва і переробки продукції тваринництва». Результати досліджень опубліковані у матеріалах Всеукраїнської науково-практичної конференції магістрантів і молодих дослідників "Наукові пошуки молоді у ХХІ столітті". БНАУ 30 жовтня 2024 року. Кваліфікаційна робота магістра містить: 54 сторінок; 14 таблиць; список використаних джерел із 25 найменувань; 10 додатків.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherБілоцерківський національний аграрний університетuk_UA
dc.subjectкоровиuk_UA
dc.subjectcowsuk_UA
dc.subjectтелятаuk_UA
dc.subjectcalvesuk_UA
dc.subjectмолокоuk_UA
dc.subjectmilkuk_UA
dc.subjectтехнологіяuk_UA
dc.subjecttechnologyuk_UA
dc.subjectгігієнаuk_UA
dc.subjecthygieneuk_UA
dc.subjectмікрокліматuk_UA
dc.subjectmicroclimateuk_UA
dc.subjectвентиляціяuk_UA
dc.subjectventilationuk_UA
dc.subjectтепловий балансuk_UA
dc.subjectthermal balanceuk_UA
dc.subjectсанітаріяuk_UA
dc.subjectsanitationuk_UA
dc.subjectпереробка молокаuk_UA
dc.subjectmilk processinguk_UA
dc.titleАналіз та удосконалення технології виробництва і переробки продукції скотарства у СТОВ «Неморож» Черкаської областіuk_UA
dc.title.alternativeAnalysis and improvement of the technology of production and processing of cattle breeding products at the "Nemorozh" STOV of the Cherkasy regionuk_UA
dc.typeКваліфікаційні роботиuk_UA
dc.identifier.udc637.12uk_UA
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи (магістри)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
technologia_vyrobnytstva_i_pererobky_produkcii_skotarstva.pdf1,59 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.