Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/13322
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorГраждан, Сергій Вадимович-
dc.contributor.authorGrazhdan, Serhii-
dc.date.accessioned2025-01-14T07:06:39Z-
dc.date.available2025-01-14T07:06:39Z-
dc.date.issued2024-12-
dc.identifier.citationГраждан С. В. Удосконалення технології виробництва яловичини у ТОВ «Мілк-Айленд» та її переробки у ТОВ «Київський м’ясокомбінат» : кваліфікаційна робота магістра : спец. 204 "Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва". ОПП "Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва" / БНАУ ; Наук. кер. М. М. Сломчинський, доцент. - Біла Церква, 2024. 49 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/13322-
dc.descriptionThe technology of beef production and processing in the Limited Liability Company "Milk Island" of Kyiv region is investigated in the work. To analyze the level and completeness of feeding young cattle used conventional methods of zootechnical evaluation of rations. On the basis of the conducted researches it is established that the content of nutrients and energy does not correspond to norm that does not give the chance to achieve the planned indicators on productivity of young growth. As a result, it was concluded that it is necessary to slightly change the composition of rations, and instead of grinding grain feed into their composition to introduce compound feed, the recipes of which are calculated and presented in the work. The obtained results can be used to improve the existing technology of beef production and processing at Milk Island LLC. The master's qualification work contains 49 pages, 5 tables, 1 figures, the list of the used sources from 25 names.uk_UA
dc.description.abstractроботі досліджено технологію виробництва і переробки яловичини у товаристві з обмеженою відповідальністю «Мілк-Айленд» Київської області. Для аналізу рівня і повноцінності годівлі молодняку великої рогатої худоби використано загальноприйняті методи зоотехнічної оцінки раціонів. На основі проведених досліджень встановлено, що вміст поживних речовин і енергії не відповідає нормі, що не дає можливості добитися запланованих показників з продуктивності молодняку. У результаті зроблено висновок, що потрібно дещо змінити склад раціонів, а замість дерті зернових кормів до їх складу ввести комбікорми, рецепти яких розраховані та представлені у роботі. Одержані результати можуть бути використані для удосконалення існуючої технології виробництва і переробки яловичини у ТОВ «Мілк-Айленд». Кваліфікаційна робота магістра містить 49 сторінок, 5 таблиць, 1 рисунок, список використаних джерел містить 25 найменувань.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherБілоцерківський національний аграрний університетuk_UA
dc.subjectмолодняк великої рогатої худобиuk_UA
dc.subjectyoung cattleuk_UA
dc.subjectраціонuk_UA
dc.subjectdietuk_UA
dc.subjectпоживні речовиниuk_UA
dc.subjectnutrientsuk_UA
dc.subjectкомбікормuk_UA
dc.subjectcompound feeduk_UA
dc.subjectнорма годівліuk_UA
dc.subjectfeeding rateuk_UA
dc.subjectм'ясна продуктивністьuk_UA
dc.subjectmeat productivityuk_UA
dc.titleУдосконалення технології виробництва яловичини у ТОВ «Мілк-Айленд» та її переробки у ТОВ «Київський м’ясокомбінат»uk_UA
dc.title.alternativeImprovement of beef production technology at Milk Island LLC and its processing at Kyiv Meat Processing Plant LLCuk_UA
dc.typeКваліфікаційні роботиuk_UA
dc.identifier.udc636.2uk_UA
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи (магістри)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
technologia_ vyrobnytstva _i_pererobky_yalovychuny.pdf1,08 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.