Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/13314
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorТимощук, Олександр Миколайович-
dc.contributor.authorTymoschuk, Oleksandr-
dc.contributor.authorМакосій, Олександр Іванович-
dc.contributor.authorMakosii, Oleksandr-
dc.contributor.authorЧернявський, Олександр Олександрович-
dc.contributor.authorCherniavskyi, Oleksandr-
dc.date.accessioned2025-01-13T13:17:04Z-
dc.date.available2025-01-13T13:17:04Z-
dc.date.issued2024-10-30-
dc.identifier.citationТимощук О. М. Мікотоксини – поширена проблема у тваринництві / О. М. Тимощук, О. І. Макосій, О. О. Чернявський // Наукові пошуки молоді у ХХІ столітті. Новітні технології виробництва та переробки продукції тваринництва, харчові технології: матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. магістрантів і молодих дослідників ( БНАУ, 30 жовтня 2024 р.). - Біла Церква, 2024. - С. 27–28.uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/13314-
dc.descriptionInformation on mycotoxins and their accumulation in feed has been analyzed. The susceptibility of pigs to mycotoxicoses and measures to prevent their spread have been shown.uk_UA
dc.description.abstractПроаналізовано інформацію про мікотоксини і нагромадження їх у кормових засобах. Показано чутливість свиней до мікотоксикозів та заходи щодо запобігання їх поширення.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherБілоцерківський національний аграрний університетuk_UA
dc.subjectмікотоксикозиuk_UA
dc.subjectmycotoxicosesuk_UA
dc.subjectсвиніuk_UA
dc.subjectpigsuk_UA
dc.subjectкормові засобиuk_UA
dc.subjectfeeduk_UA
dc.subjectадсорбентиuk_UA
dc.subjectadsorbentsuk_UA
dc.titleМікотоксини – поширена проблема у тваринництвіuk_UA
dc.title.alternativeMycotoxins are a common problem in livestock farminguk_UA
dc.typeТези доповідей, Матеріали конференційuk_UA
dc.identifier.udc636.09:615.9uk_UA
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Mikotoksyny.pdf597,53 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.