Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/13274
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorМакух, Віктор Васильович-
dc.contributor.authorMakuh, Viktor-
dc.date.accessioned2024-12-31T09:03:54Z-
dc.date.available2024-12-31T09:03:54Z-
dc.date.issued2024-12-
dc.identifier.citationМакух В. В. Удосконалення технології виробництва молока у ТОВ АФ «Левада» та його переробки у ТОВ «Білоцерківський молочний комбінат» Київської області : кваліфікаційна робота магістра : спец. 204 "Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва". ОПП "Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва" / БНАУ ; Наук. кер. М. М. Сломчинський, доцент. - Біла Церква, 2024. 45 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/13274-
dc.descriptionThe work examines the technology of milk production in the Limited Liability Company "Agrofirma Levada" of the Bilotserkiv district of the Kyiv region and its subsequent processing at the "Bilotserkivskiy Milk Plant" LLC. Analysis of the level and completeness of feeding dairy cattle was carried out using generally accepted methods of zootechnical assessment of fodder and fodder. Research has established that the protein and energy nutrition of dairy cattle rations do not meet the standards, which makes it impossible to achieve the planned indicators of milk productivity of the dairy herd. The study showed that it is necessary to make minor changes to the composition of fodder and their feeding, as well as to introduce concentrates instead of grain fodder. The results of the research can be used to improve the existing milk production and processing technologies at Levada LLC of the Bilotserkiv district of the Kyiv region and further processing at the Bilotserkiv dairy plant LLC. The master's thesis contains 45 pages, 5 tables and 1 figure, a list of used sources from 24 items.uk_UA
dc.description.abstractУ роботі досліджено технологію виробництва молока в Товаристві з обмеженою відповідальністю агрофірма «Левада» Білоцерківського району Київської області та його подальшої переробки на ТОВ «Білоцерківський молочний комбінат». Аналіз рівня та повноцінності годівлі молочної худоби проведений з використанням загальноприйнятих методів зоотехнічної оцінки кормів і фуражу. Дослідженням встановлено, що протеїнова та енергетична поживність раціонів молочної худоби не відповідають нормам, що унеможливлює досягнення запланованих показників молочної продуктивності дійного стада. Дослідження показало, що необхідно внести незначні зміни до складу кормів та їх годівлі, а також ввести концентрати замість зернової кормової січки. Результати дослідження можуть бути використані для вдосконалення існуючих технологій виробництва та переробки молока в ТОВ АФ «Левада» Білоцерківського району Київської області та подальшої переробки на ТОВ «Білоцерківський молочний комбінат». Магістерська робота містить 45 сторінок, 5 таблиць та 1 рисунок, список використаних джерел з 24 найменувань.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherБілоцерківський національний аграрний університетuk_UA
dc.subjectмолочні коровиuk_UA
dc.subjectdairy cowsuk_UA
dc.subjectраціони годівліuk_UA
dc.subjectfeeding rationsuk_UA
dc.subjectрівні годівліuk_UA
dc.subjectfeeding levelsuk_UA
dc.subjectпоживні речовиниuk_UA
dc.subjectnutrientsuk_UA
dc.subjectкормиuk_UA
dc.subjectfodderuk_UA
dc.subjectнорми годівліuk_UA
dc.subjectfeeding ratesuk_UA
dc.subjectмолочна продуктивністьuk_UA
dc.subjectmilk productivityuk_UA
dc.subjectсередньодобовий надійuk_UA
dc.subjectaverage daily yielduk_UA
dc.titleУдосконалення технології виробництва молока у ТОВ АФ «Левада» та його переробки у ТОВ «Білоцерківський молочний комбінат» Київської областіuk_UA
dc.title.alternativeAnalysis of the technology of milk production at Levada AF LLC and its processing at Bilotserkiv Milk Plant LLC of the Kyiv regionuk_UA
dc.typeКваліфікаційні роботиuk_UA
dc.identifier.udc637.12uk_UA
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи (магістри)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
technologia_vyrobnytstva_i_pererobky_moloka.pdf1,07 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.