Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/13192
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorСофійчук, Антон Юрійович-
dc.contributor.authorSofiichuk, Anton-
dc.contributor.authorХалахур, Ігор Вікторович-
dc.contributor.authorKhalakhur, Ihor-
dc.contributor.authorЩербина, Владислав Геннадійович-
dc.contributor.authorShcherbyna, Vladyslav-
dc.contributor.authorГриневич, Наталія Євгеніївна-
dc.contributor.authorGrynevych, Nataliia-
dc.date.accessioned2024-12-27T07:33:03Z-
dc.date.available2024-12-27T07:33:03Z-
dc.date.issued2024-10-
dc.identifier.citationЯкість та безпечність води під час вирощування гібробіонтів / А.Ю. Софійчук, І.В. Халахур, В.Г. Щербина, Н.Є. Гриневич // Наукові пошуки молоді у ХХІ столітті. Екологізація виробництва та охорона природи як основа збалансованого розвитку: матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. магістрантів і молодих дослідників (БНАУ, 30 жовтня 2024 р.). – Біла Церква, 2024. – С. 15–17.uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/13192-
dc.descriptionWater must meet certain chemical, physical and biological standards to support the health and growth of fish, shellfish and other aquatic organisms. The main parameters that are considered when assessing water quality include: pH, temperature, dissolved oxygen, ammonium, nitrates, nitrites, concentrations of toxic substances (metals, pesticides), as well as the presence of pathogenic microorganisms.uk_UA
dc.description.abstractВода повинна відповідати певним хімічним, фізичним і біологічним стандартам для підтримання здоров'я і росту риб, молюсків та інших водних організмів. Основні параметри, на які звертають увагу під час оцінки якості води, включають: pH, температуру, вміст розчиненого кисню, амонію, нітратів, нітритів, концентрацію токсичних речовин (металів, пестицидів), а також наявність патогенних мікроорганізмів.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherБілоцерківський національний аграрний університетuk_UA
dc.subjectякість водиuk_UA
dc.subjectpHuk_UA
dc.subjectтемператураuk_UA
dc.subjectвміст розчиненого киснюuk_UA
dc.subjectамонійuk_UA
dc.subjectнітратиuk_UA
dc.subjectнітритиuk_UA
dc.subjectконцентрацію токсичних речовинuk_UA
dc.subjectwater qualityuk_UA
dc.subjectpHuk_UA
dc.subjecttemperatureuk_UA
dc.subjectdissolved oxygen contentuk_UA
dc.subjectammoniumuk_UA
dc.subjectnitratesuk_UA
dc.subjectnitritesuk_UA
dc.subjectconcentration of toxic substancesuk_UA
dc.titleЯкість та безпечність води під час вирощування гібробіонтівuk_UA
dc.title.alternativeWater quality and safety during the cultivation of hybrobiontsuk_UA
dc.typeТези доповідей, Матеріали конференційuk_UA
dc.identifier.udc639.3uk_UA
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
yakist_bezpechnist.pdf578,86 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.