Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/13192
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Софійчук, Антон Юрійович | - |
dc.contributor.author | Sofiichuk, Anton | - |
dc.contributor.author | Халахур, Ігор Вікторович | - |
dc.contributor.author | Khalakhur, Ihor | - |
dc.contributor.author | Щербина, Владислав Геннадійович | - |
dc.contributor.author | Shcherbyna, Vladyslav | - |
dc.contributor.author | Гриневич, Наталія Євгеніївна | - |
dc.contributor.author | Grynevych, Nataliia | - |
dc.date.accessioned | 2024-12-27T07:33:03Z | - |
dc.date.available | 2024-12-27T07:33:03Z | - |
dc.date.issued | 2024-10 | - |
dc.identifier.citation | Якість та безпечність води під час вирощування гібробіонтів / А.Ю. Софійчук, І.В. Халахур, В.Г. Щербина, Н.Є. Гриневич // Наукові пошуки молоді у ХХІ столітті. Екологізація виробництва та охорона природи як основа збалансованого розвитку: матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. магістрантів і молодих дослідників (БНАУ, 30 жовтня 2024 р.). – Біла Церква, 2024. – С. 15–17. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/13192 | - |
dc.description | Water must meet certain chemical, physical and biological standards to support the health and growth of fish, shellfish and other aquatic organisms. The main parameters that are considered when assessing water quality include: pH, temperature, dissolved oxygen, ammonium, nitrates, nitrites, concentrations of toxic substances (metals, pesticides), as well as the presence of pathogenic microorganisms. | uk_UA |
dc.description.abstract | Вода повинна відповідати певним хімічним, фізичним і біологічним стандартам для підтримання здоров'я і росту риб, молюсків та інших водних організмів. Основні параметри, на які звертають увагу під час оцінки якості води, включають: pH, температуру, вміст розчиненого кисню, амонію, нітратів, нітритів, концентрацію токсичних речовин (металів, пестицидів), а також наявність патогенних мікроорганізмів. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | Білоцерківський національний аграрний університет | uk_UA |
dc.subject | якість води | uk_UA |
dc.subject | pH | uk_UA |
dc.subject | температура | uk_UA |
dc.subject | вміст розчиненого кисню | uk_UA |
dc.subject | амоній | uk_UA |
dc.subject | нітрати | uk_UA |
dc.subject | нітрити | uk_UA |
dc.subject | концентрацію токсичних речовин | uk_UA |
dc.subject | water quality | uk_UA |
dc.subject | pH | uk_UA |
dc.subject | temperature | uk_UA |
dc.subject | dissolved oxygen content | uk_UA |
dc.subject | ammonium | uk_UA |
dc.subject | nitrates | uk_UA |
dc.subject | nitrites | uk_UA |
dc.subject | concentration of toxic substances | uk_UA |
dc.title | Якість та безпечність води під час вирощування гібробіонтів | uk_UA |
dc.title.alternative | Water quality and safety during the cultivation of hybrobionts | uk_UA |
dc.type | Тези доповідей, Матеріали конференцій | uk_UA |
dc.identifier.udc | 639.3 | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
yakist_bezpechnist.pdf | 578,86 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.