Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/13191
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorОпарик, Михайло Михайлович-
dc.contributor.authorOparyk, Mykhailo-
dc.contributor.authorЮрін, Олексій Андрійович-
dc.contributor.authorYurin, Oleksii-
dc.contributor.authorОстапюк, Оксана Михайлівна-
dc.contributor.authorOstapiuk, Oksana-
dc.contributor.authorРоссоха, Віталій Вікторович-
dc.contributor.authorRossokha, Vitalii-
dc.contributor.authorГриневич, Наталія Євгеніївна-
dc.contributor.authorGrynevych, Nataliia-
dc.date.accessioned2024-12-27T07:31:56Z-
dc.date.available2024-12-27T07:31:56Z-
dc.date.issued2024-10-
dc.identifier.citationСталі практики ведення аквакультури, що відповідають сучасним екологічним та економічним вимогам / М.М. Опарик, О.А. Юрін, О.М. Остапюк та ін. // Наукові пошуки молоді у ХХІ столітті. Екологізація виробництва та охорона природи як основа збалансованого розвитку: матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. магістрантів і молодих дослідників (БНАУ, 30 жовтня 2024 р.). – Біла Церква, 2024. – С. 12–13.uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/13191-
dc.descriptionThe expected results of the work include improved microbiological water quality in closed aquaculture systems, which will contribute to reducing morbidity and increasing the productivity of cultivated organisms. In addition, the implementation of new control methods will allow reducing the use of chemicals to combat pathogens, which will positively affect the environmental sustainability and safety of aquaculture products.uk_UA
dc.description.abstractОчікувані результати роботи включають покращення мікробіологічної якості води у закритих аквакультурних системах, що сприятиме зниженню захворюваності та підвищенню продуктивності вирощуваних організмів. Крім того, впровадження нових методів контролю дозволить зменшити використання хімічних засобів для боротьби з патогенами, що позитивно вплине на екологічну стійкість та безпечність продукції аквакультури.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherБілоцерківський національний аграрний університетuk_UA
dc.subjectаквакультураuk_UA
dc.subjectгідробіонтиuk_UA
dc.subjectінтенсивні технологіїuk_UA
dc.subjectзакриті аквакультурні системиuk_UA
dc.subjectaquacultureuk_UA
dc.subjectaquatic organismsuk_UA
dc.subjectintensive technologiesuk_UA
dc.subjectRASuk_UA
dc.titleСталі практики ведення аквакультури, що відповідають сучасним екологічним та економічним вимогамuk_UA
dc.title.alternativeSustainable aquaculture practices that meet modern environmental and economic requirementsuk_UA
dc.typeТези доповідей, Матеріали конференційuk_UA
dc.identifier.udc639.3:727uk_UA
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
stali_praktyky.pdf668,18 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.