Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/1317
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorГлеваський, Володимир Іванович-
dc.contributor.authorHlevaskiy, Volodymyr-
dc.date.accessioned2018-10-11T11:43:53Z-
dc.date.available2018-10-11T11:43:53Z-
dc.date.issued2016-
dc.identifier.citationГлеваський В.І. Біологічні особливості та продуктивні властивості цукрових буряків залежно від підготовки насіння / В.І. Глеваський // Агробіологія: збірник наукових праць. - Біла Церква: БНАУ, 2016. - №1. - С.41-47.uk_UA
dc.identifier.issn2310-9270-
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/1317-
dc.descriptionThe effectiveness of the implementation of the latest techniques of sugar beets is provided by high-quality seed material. It is not only the carrier of productive qualities, but also an important element of the cultivation techniques. Seed quality is determined by the set of genetic factors which are formed by the breeders and controlled by the agrotechnical conditions of cultivation and methods of post-harvest and pre-seedbed preparation of the seed material using modern techniques. The main indicator of seed quality in sugar beets is the intergrowth and germination ability of the seeds, as the level of the field germination rate depends on it and, consequently, to sugar beet productivity.uk_UA
dc.description.abstractЗа час проведення досліджень визначено біологічні особливості і продуктивність цукрових буряків залежно від фракції насіння та встановлено, що якість дражованого та інкрустованого насіння залежить від розміру технологічних фракцій. Доведено, що за високої енергії проростання і схожості – вище 90 % – фракція насіння 3,5-4,5 мм не забезпечила одержання необхідної польової схожості. Технологія підготовки дражованого та інкрустованого насіння крупних фракцій ЧС гібрида цукрових буряків із використанням сукупності результатів досліджень забезпечує його лабораторну схожість, вирівняність і одноростковість на рівні 90 % і вище, польову схожість – 71-80 %, збір цукру – 9,5–10,5 т/га.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherБНАУuk_UA
dc.subjectцукрові буряки, триплоїдні гібриди, інкрустоване насіння, фракція насіння, схожість насіння, дражоване насіння.uk_UA
dc.subjectbeet sugar, triploid hybrid, inlaid seed, fraction of seed, germination seed, seed drazhovane.uk_UA
dc.titleБіологічні особливості та продуктивні властивості цукрових буряків залежно від підготовки насінняuk_UA
dc.title.alternativeBiological and productive qualities of sugar beet depending on the preparation of seeduk_UA
dc.typeСтаттяuk_UA
dc.identifier.udcУДК 633.63.631.531.12uk_UA
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Biolohichni osoblyvosti ta produktyvni vlastyvosti tsukrovykh buryakiv.pdf575,12 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.