Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/13033
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorВойтко, Андрій Володимирович-
dc.contributor.authorVoytko, Voytko, Andriy-
dc.contributor.authorПанченко, Тарас Валентинович-
dc.contributor.authorPanchenko, Taras-
dc.contributor.authorКозак, Леонід Андрійович-
dc.contributor.authorKozak, Leonid-
dc.contributor.authorКачан, Леся Михайлівна-
dc.contributor.authorKachan, Lesya-
dc.date.accessioned2024-12-18T08:15:50Z-
dc.date.available2024-12-18T08:15:50Z-
dc.date.issued2024-10-
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/13033-
dc.descriptionВойтко А., Панченко Т. Козак Л., Л. Качан, Устинова Г. Якість зерна пшениці м’якої ярої залежно від систем захисту посівів. Матеріали ХХV міжнародного науково-практичного форуму. 02–04 жовтня 2024 року. Дубляни. 2024. С. 249-251.uk_UA
dc.description.abstractУ статті наведено дані дослідження впливу систем захисту рослин на показники якості зерна пшениці м’якої ярої. Встановлено що, при використанні технології з мінімальним захистом рослин, вміст клейковини сорту Trizo був у межах 24,6-28,7%, білка – 10,9-13,4%, а у сорту KWS Shiroko - клейковини 26,5-30,3%, білка 12,0-14,2%. У сортів з оптимальною системою захисту вміст клейковини та протеїну становив 52,5-29,4% і 11,5-13,8 %, у Trizo і KWS Shiroko 27,3-31,0 % і 12,5-14,6 % відповідно. Ці показники зросли до 25,7-29,6% і 11,5-14,0% і 27,5-31,3% і 12,5-14,6% відповідно, із впровадженням комплексної системи захисту. The article presents the data from the study of the influence of crop protection systems on the quality indicators of wheat soft spring grain. It was found that when using the technology with minimal plant protection, the gluten content of Trizo variety was in the range of 24.6-28.7%, protein – 10.9-13.4%, and in KWS Shiroko variety - gluten 26.5-30.3%, protein 12.0-14.2%. In the varieties with the optimal protection system, the gluten and protein contents were 52.5-29.4% and 11.5-13.8%, and 27.3-31.0% and 12.5-14.6% in Trizo and KWS Shiroko, respectively. These indicators increased to 25.7-29.6% and 11.5-14.0% and 27.5-31.3% and 12.5-14.6%, respectively, with the introduction of a comprehensive protection system.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherЛьвівський національний університет. Дубляниuk_UA
dc.subjectпшениця яраuk_UA
dc.subjectspring wheatuk_UA
dc.subjectсортиuk_UA
dc.subjectvarietyuk_UA
dc.subjectдезінфекториuk_UA
dc.subjectdisinfectantuk_UA
dc.subjectгербіцидuk_UA
dc.subjectherbicideuk_UA
dc.subjectфунгіцидuk_UA
dc.subjectfungicideuk_UA
dc.subjectінсектицидuk_UA
dc.subjectinsecticideuk_UA
dc.titleЯкість зерна пшениці м’якої ярої залежно від систем захисту посівівuk_UA
dc.title.alternativeThe quality of soft spring wheat grain depends on crop protection systemsuk_UA
dc.typeТези доповідей, Матеріали конференційuk_UA
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
тези Войтко Forum LNUP 2024.pdf5,05 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.