Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12920
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorБогатко, Надія Михайлівна-
dc.contributor.authorBogatko, Nadiіa-
dc.contributor.authorМазур, Тетяна Григорівна-
dc.contributor.authorMazur, Tetyana-
dc.contributor.authorДимань, Тетяна Миколаївна-
dc.contributor.authorDyman, Tatyana-
dc.contributor.authorБогатко, Альона Федорівна-
dc.contributor.authorBogatko, Aliona-
dc.contributor.authorБукалова, Наталія Володимирівна-
dc.contributor.authorBukalova, Natalia-
dc.contributor.authorФотіна, Т.І.-
dc.contributor.authorFotina, T.-
dc.contributor.authorФотіна, Т.М.-
dc.contributor.authorFotina, T.-
dc.contributor.authorЛясота, Василь Петрович-
dc.contributor.authorLyasota, Vasily-
dc.contributor.authorЯценко, Іван Володимирович-
dc.contributor.authorYatsenko, Ivan-
dc.contributor.authorТкаченко, С.А.-
dc.contributor.authorTkachenko, S.-
dc.contributor.authorДудус, Тетяна Василівна-
dc.contributor.authorDudus, Tatiana-
dc.contributor.authorСавчук, Г.В.-
dc.contributor.authorSavchuk, G.-
dc.date.accessioned2024-12-12T11:25:00Z-
dc.date.available2024-12-12T11:25:00Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.citationГігієна і експертизи м’яса свійської птиці за виробництва та обігу: навчальний посібник /Н.М. Богатко, Т.Г. Мазур, Т.М. Димань та ін. За редакцією Н.М. Богатко, Т.Г. Мазур, Т.М. Димань. - Біла Церква, 2022. - 201 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12920-
dc.descriptionThe manual is designed for postgraduate students of managers and specialists in veterinary medicine who carry out state risk-based control of the safety and quality of poultry meat at poultry production and processing facilities, as well as for circulation in wholesale bases, wholesale storage refrigerators, supermarkets, shops, agri-food markets for the implementation of the HACCP system, as well as for students in the field of knowledge: 21 - Veterinary medicine, specialties: 211 "Veterinary medicine" and 212 "Veterinary hygiene, sanitation and expertise", educational level - master. The textbook presents the chemical composition of poultry meat, veterinary and sanitary requirements for the production and circulation of meat of broiler chickens, chickens, ducks, geese, turkeys, guinea fowls, quails, mechanically deboned chicken meat, as well as organoleptic, biochemical, physicochemical, microscopic, bacteriological methods for testing the safety and quality indicators of poultry meat used by veterinary medicine specialists. The material is illustrated with tables, formulas, and drawings to facilitate perception. The textbook will be useful for scientific and pedagogical workers of higher educational institutions when teaching the curriculum to students in the field of knowledge: 21 - Veterinary medicine, specialties: 212 - Veterinary hygiene, sanitation and expertise, as well as for scientists.uk_UA
dc.description.abstractНавчальний посібник розроблений для слухачів післядипломного навчання керівників та спеціалістів ветеринарної медицини, що здійснюють державний ризикорієнтований контроль безпечності та якості м’яса свійської птиці на потужностях з виробництва і переробки м’яса птиці, а також за обігу на оптових базах, холодильниках гуртового зберігання, супермаркетах, магазинах, агропродовольчих ринках за впровадження системи НАССР, а також для здобувачів освіти за галуззю знань: 21 – Ветеринарна медицина, спеціальностей: 211 «Ветеринарна медицина» та 212 «Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза», освітнього рівня – магістр. У навчальному посібнику подано хімічний склад м’яса птиці, ветеринарносанітарні вимоги щодо виробництва та обігу м’яса курчат-бройлерів, курей, качок, гусей, індиків, цесарок, перепелів, м’яса курячого механічного обвалювання, а також органолептичні, біохімічні, фізико-хімічні, мікроскопічні, бактеріологічні методики випробувань показників безпечності та якості м’яса птиці, що використовуються фахівцями ветеринарної медицини. Матеріал ілюстрований таблицями, формулами, рисунками для полегшення сприйняття. Навчальний посібник буде корисним для науково-педагогічних працівників вищих навчальних закладів при викладанні навчальної програми здобувачам освіти за галуззю знань: 21 – Ветеринарна медицина, спеціальності: 212 – Ветеринарна гігієна,санітарія і експертиза, а також для науковців.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectм'ясоuk_UA
dc.subjectм'ясо птиціuk_UA
dc.subjectм’ясо свійської птиціuk_UA
dc.subjectхімічний склад м’яса птиціuk_UA
dc.subjectветеринарно-санітарна експертиза м᾽ясаuk_UA
dc.subjectветеринарносанітарні вимогиuk_UA
dc.subjectптицяuk_UA
dc.subjectсвійська птицяuk_UA
dc.subjectгігієнаuk_UA
dc.subjectекспертизаuk_UA
dc.subjectmeatuk_UA
dc.subjectpoultry meatuk_UA
dc.subjectpoultry meatuk_UA
dc.subjectchemical composition of poultry meatuk_UA
dc.subjectveterinary and sanitary examination of meatuk_UA
dc.subjectveterinary and sanitary requirementsuk_UA
dc.subjectbirduk_UA
dc.subjectpoultryuk_UA
dc.subjecthygieneuk_UA
dc.subjectexpertiseuk_UA
dc.titleГігієна і експертизи м’яса свійської птиці за виробництва та обігуuk_UA
dc.title.alternativeHygiene and expertise of poultry meat during production and circulationuk_UA
dc.typeКнигаuk_UA
dc.identifier.udc636.5:614.31:637.5 (075.8)uk_UA
Розташовується у зібраннях:Навчальні видання

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
gigijena_i_ekspertyza.pdf623,59 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.