Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12302
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorГриневич, Наталія Євгеніївна-
dc.contributor.authorGrynevych, Nataliia-
dc.contributor.authorОсадча, Юлія Василівна-
dc.contributor.authorOsadcha, Yuliia-
dc.contributor.authorОсадчий, Євгеній Борисович-
dc.contributor.authorOsadchyi, Yevhenii-
dc.date.accessioned2024-08-07T06:44:24Z-
dc.date.available2024-08-07T06:44:24Z-
dc.date.issued2024-04-
dc.identifier.citationГриневич Н.Є. Характеристика інтенсифікації ставових коропових господарств / Н.Є. Гриневич, Ю.В. Осадча, Є.Б. Осадчий // Матеріали міжнародної наукової конференції: "Актуальні питання біотехнології, екології та природокористування" (ДБТУ, 25-26 квітня 2024 р.). – Харків, 2024. – С. 192–193.uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12302-
dc.descriptionThe choice of intensification of the production process for growing carp (Cyprinus Carpio Linnaeus, 1758) depends on the abiotic and biotic conditions of the aquatic environment and the biological potential of ponds.uk_UA
dc.description.abstractВибір інтентенсифікації виробничого процесу за вирощування коропа (Cyprinus Carpio Linnaeus, 1758) залежить від абіотичних та біотичних умов водного середовища і біологічного потенціалу ставів.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherДержавний біотехнологічний університетuk_UA
dc.subjectкоропuk_UA
dc.subjectкормова базаuk_UA
dc.subjectставове господарствоuk_UA
dc.subjectштучні комиuk_UA
dc.subjectприродні кормиuk_UA
dc.subjectcarpuk_UA
dc.subjectfodder baseuk_UA
dc.subjectpond farminguk_UA
dc.subjectartificial comasuk_UA
dc.subjectnatural fodderuk_UA
dc.titleХарактеристика інтенсифікації ставових коропових господарствuk_UA
dc.title.alternativeCharacteristics of the intensification of attitudes of carp farmsuk_UA
dc.typeТези доповідей, Матеріали конференційuk_UA
dc.identifier.udc502/504:631]:60]](06)uk_UA
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
kharakterystyka_intensyfikatsii.pdf240,75 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.