Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/11664
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorСамойлик, Майя Олександрівна-
dc.contributor.authorSamoilyk, Maiia-
dc.contributor.authorВерещак, Ілля Олегович-
dc.contributor.authorVereshchak, Ilya-
dc.contributor.authorКашуба, Владислав Олексійович-
dc.contributor.authorKashuba, Vladyslav-
dc.contributor.authorОврах, Артем Юрійович-
dc.contributor.authorOvrach, Artem-
dc.date.accessioned2024-06-10T11:48:33Z-
dc.date.available2024-06-10T11:48:33Z-
dc.date.issued2024-04-24-
dc.identifier.citationФормування маси зерна з рослини в сортів пшениці м'якої озимої лісостепового екотипу / М.О. Самойлик, І.О. Верещак, В.О. Кашуба, А.Ю. Оврах ; Наук. кер. - Лозінський М.В. // Всеукраїнська науково-практична конференція здобувачів вищої освіти Молодь - аграрній науці і виробництву. "Інноваційні технології в агрономії, лісовому та садово-парковому господарстві, землеустрої, електроенергетиці" м. Біла Церква, 24 квітня 2024 р. - Біла Церква, 2024. - С. 25-26.-
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/11664-
dc.descriptionIn the conditions of the experimental field of the research and production center of Bilotserkiv National University, the formation of grain mass from a plant in soft winter wheat varieties of the forest-steppe ecotype was studied. The Zorepad Bilotserkivskyi variety was isolated with a stable formation of grain mass per plant at the level of 3.09–3.78 g in years contrasting in terms of meteorological conditions.-
dc.description.abstractВ умовах дослідного поля науково-виробничого центру Білоцерківського НАУ в 2021–2023 рр. досліджували формування маси зерна з рослини в сортів пшениці м’якої озимої лісостепового екотипу. Виділили сорт Зорепад білоцерківський з стабільним формуванням маси зерна з рослини на рівні 3,09–3,78 г у контрастні за метеорологічними умовами роки.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherБілоцерківський НАУuk_UA
dc.subjectпшениця м’яка озимаuk_UA
dc.subjectгенотипuk_UA
dc.subjectмаса зернаuk_UA
dc.subjectекотипuk_UA
dc.subjectкоефіцієнт варіаціїuk_UA
dc.subjectмінливістьuk_UA
dc.subjectsoft winter wheat-
dc.subjectgenotype-
dc.subjectmass of grain-
dc.subjectecotype-
dc.subjectcoefficient of variation-
dc.subjectvariability-
dc.titleФормування маси зерна з рослини в сортів пшениці м'якої озимої лісостепового екотипуuk_UA
dc.title.alternativeFormation of grain mass from a plant in soft winter wheat varieties of the forest-steppe ecotypeuk_UA
dc.typeТези доповідей, Матеріали конференційuk_UA
dc.identifier.udcУДК 631.547.3:633.111”324”(292.485)uk_UA
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Formuvannia_masy zerna.pdf1,49 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.