Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/11532
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorДяченко, Раїса Вікторівна-
dc.contributor.authorDiachenko, Raisa-
dc.date.accessioned2024-05-28T11:16:55Z-
dc.date.available2024-05-28T11:16:55Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationДяченко Р. В. Аналіз та удосконалення технології ковбасних виробів в умовах ТОВ «Гама БЦ» Київської області: кваліфікаційна робота магістра (181 - харчові технології) / Білоцерківський національний аграрний університет. Кафедра харчових технологій і технологій переробки продукції тваринництва; Наук.керівник О. С. Цехмістренко, професор. — Біла Церква, 2023. — 52 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/11532-
dc.descriptionIn the master's graduation thesis, a thorough analysis of the production technology of meat sausage products, namely semi-smoked sausage, was made. The production indicators, economic activity and main technological operations of the meat processing plant of LLC "Gama BC" were studied. It was established that the enterprise produces a wide range of meat products, including sausages. Boiled and smoked sausages, namely Salami, attracted special attention. We carefully analyzed the production technology of boiled and smoked sausage and made a technological calculation for "Salami with dried cherries". The availability of the necessary equipment and the need to further expand the assortment to attract a larger number of buyers gives the impetus for the introduction of new recipes. Therefore, we have proposed the production technology of boiled and smoked sausage "Salami with dried cherry".uk_UA
dc.description.abstractУ випускній кваліфікаційній роботі магістра зроблено ретельний аналіз технології виробництва м’ясних ковбасних виробів, а саме напівкопченої ковбаси. Досліджено виробничі показники, господарську діяльність та основні технологічні операції м’ясопереробного цеху ТОВ «Гама БЦ». Встановлено, що підприємство виготовляє широку лінійку м’ясних виробів, зокрема ковбас. Особливу увагу привернули варено-копчені ковбаси, а саме Салямі. Нами було ретельно проаналізовано технологію виробництва варено-копченої ковбаси та зроблено технологічний розрахунок для «Салямі з в’яленою вишнею». Наявність необхідного обладнання та потреба подальшого розширення асортименту для залучення більшого числа покупців дає поштовх для впровадження нових рецептів. Тому нами запропоновано технологія виробництва варено-копченої ковбаси «Салямі з в’яленою вишнею».uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherБілоцерківський національний аграрний університетuk_UA
dc.subjectсаляміuk_UA
dc.subjectsalamiuk_UA
dc.subjectварено-копчена ковбасаuk_UA
dc.subjectboiled-smoked sausageuk_UA
dc.subjectпереробка свининиuk_UA
dc.subjectpork processinguk_UA
dc.subjectТОВ Гама БЦuk_UA
dc.subjectGama BCuk_UA
dc.titleАналіз та удосконалення технології ковбасних виробів в умовах ТОВ «Гама БЦ» Київської областіuk_UA
dc.title.alternativeAnalysis and dimprovement of sausage products technology in the conditions of LLC "Gama BC" of Kyiv regionuk_UA
dc.typeКваліфікаційні роботиuk_UA
dc.identifier.udc637.5uk_UA
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи (магістри)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Дяченко Раїса Вікторівна МАГ 23.pdf582,67 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.