Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/11530
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorДудка, Валерія Олександрівна-
dc.contributor.authorDudka, Valeriia-
dc.date.accessioned2024-05-28T09:20:01Z-
dc.date.available2024-05-28T09:20:01Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationДудка О. В. Аналіз та удосконалення технології адигейського сиру в умовах ТОВ «Мілк Груп»: кваліфікаційна робота магістра (181 - харчові технології) / Білоцерківський національний аграрний університет. Кафедра безпечності та якості харчових продуктів, сировини і технологічних процесів; Наук.керівник Г. В. Мерзлова, доцент. — Біла Церква, 2023. — 48 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/11530-
dc.descriptionCheeses play a significant role in the diet and culture of many peoples of the world. Their importance covers not only gastronomic aspects, but also has an impact on health and social customs and culinary traditions. Adyghe cheese is one of the exquisite and traditional products of Adyghe cuisine, which got its name from the historical region of Adyghe in the northwest of the Caucasus Mountains. This cheese is distinguished not only by its unique taste and texture, but also by a special production technology that is passed down from generation to generation. The uniqueness of Adyghe cheese is not limited to its origin and traditional name. This cheese has achieved world fame thanks to its unique texture, aroma and rich taste. The requirements of the regulatory documentation for the main, auxiliary raw materials and auxiliary materials for production were characterized, as well as the requirements for finished products were given. A description of the production of Adyghe cheese and its technological processes was made, as well as the technological scheme of production was described. Its specification was given, as well as the power of the equipment and its dimensions. Economic calculations of the improved technology of Adyghe cheese were carried out.uk_UA
dc.description.abstractСири відіграють значущу роль в харчуванні й культурі багатьох народів світу. Їхня значущість обхвачує не лише гастрономічні аспекти, але й має вплив на здоров'я та соціальні звичаї й кулінарні традиції. Адигейський сир являється одним із вишуканих та традиційних продуктів адигейської кухні, що отримав свою назву від історичного регіону Адигея на північному заході Кавказьких гір. Даний сир відзначається не тільки своїм неповторним смаком й текстурою, але і особливою технологією виготовлення, що передається із покоління до покоління. Унікальність адигейського сиру не обмежовується лише його походженням й традиційною назвою. Оцей сир добився світової слави завдяки своїй неповторній текстурі, аромату й багатому смаку. Було охарактеризовано вимоги нормативної документації до основної, допоміжної сировини та допоміжних матеріалів для виробництва, а також наведено вимоги до готової продукції. Зроблено опис виробництва адигейського сиру та його технологічних процесів, а також описано технологічну схему виробництва. Було наведено його специфікацію, а також описано потужність обладнання та його розміри. Проведено економічні розрахунки удосконаленої технології адигейського сиру.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherБілоцерківський національний аграрний університетuk_UA
dc.subjectадигейський сирuk_UA
dc.subjectadyghe cheeseuk_UA
dc.subjectпродуктовий розрахунокuk_UA
dc.subjectproduct calculationuk_UA
dc.subjectсировинаuk_UA
dc.subjectraw materialsuk_UA
dc.subjectорганолептичні показникиuk_UA
dc.subjectorganoleptic indicatorsuk_UA
dc.subjectфізико-хімічні показникиuk_UA
dc.subjectphysical and chemical indicatorsuk_UA
dc.subjectсухофруктиuk_UA
dc.subjectdried fruitsuk_UA
dc.titleАналіз та удосконалення технології адигейського сиру в умовах ТОВ «Мілк Груп»uk_UA
dc.title.alternativeAnalysis and improvement of adygey cheese technology in the conditions of «Milk Group LLC»uk_UA
dc.typeКваліфікаційні роботиuk_UA
dc.identifier.udc637.352uk_UA
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи (магістри)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Дудка Валерія Олександріївна МАГ 23.pdf844,7 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.