Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/1144
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКарпук, Леся Михайлівна-
dc.contributor.authorKarpuk, Lesia-
dc.contributor.authorКачан, Леся Михайлівна-
dc.contributor.authorKachan, Lesya-
dc.date.accessioned2018-09-14T12:09:50Z-
dc.date.available2018-09-14T12:09:50Z-
dc.date.issued2012-
dc.identifier.citationКарпук Л. М. Продуктивність цукрових буряків залежно від якості висіяного насіння / Л.М. Карпук, Л.М. Качан // Збірник наукових праць Інституту біоенергетичних культур і цукрових буряків НААН України. – Київ, 2012 – Вип. 14. – С. 438-441.uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/1144-
dc.descriptionThe article highlights the results of research on the influence of various methods of pre-sowing preparation of seeds on the productivity of sugar beet in the conditions of the right-bank part of the Central Forest-steppe of Ukraineuk_UA
dc.description.abstractУ статті висвітлено результати досліджень з впливу різних способів передпосівної підготовки насіння на продуктивність цукрових буряків в умовах правобережної частини Центрального Лісостепу України.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherІнститут біоенергетичних культур і цукрових буряків НААНuk_UA
dc.subjectбуряки цукровіuk_UA
dc.subjectsugar beetuk_UA
dc.subjectякість насінняuk_UA
dc.subjectseed qualityuk_UA
dc.subjectпродуктивністьuk_UA
dc.subjectproductivityuk_UA
dc.titleПродуктивність цукрових буряків залежно від якості висіяного насінняuk_UA
dc.title.alternativeSugar beet productivity depending on the quality of the sowung seeduk_UA
dc.typeСтаттяuk_UA
dc.identifier.udc633.63:631.531.12uk_UA
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
27. Produktyvnist_cykrovykh_buryakiv_zalejno_vid_jakosti_vysijanogo_nasinnya.pdf288,73 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.