Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/11296
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Кепко, Олег Ігорович | - |
dc.contributor.author | Kepko, Oleg | - |
dc.contributor.author | Кепко, Валентина Миколаївна | - |
dc.contributor.author | Kepko, Valentyna | - |
dc.contributor.author | Сатир, Лариса Михайлівна | - |
dc.contributor.author | Satyr, Larysa | - |
dc.date.accessioned | 2024-04-30T08:22:39Z | - |
dc.date.available | 2024-04-30T08:22:39Z | - |
dc.date.issued | 2020-05-24 | - |
dc.identifier.citation | Федоров В.Г., Кепко О.І., Кепко В.М., Сатир Л.М. Залежність товарних і теплофізичних показників кексів від матеріалу форм для їх випікання // The 3rd International scientific and practical conference “Innovative development of science and education” (May 24-26, 2020) ISGT Publishing House, Athens, Greece. 2020. pp. 221-224. | uk_UA |
dc.identifier.issn | 978-618-04-3761-4 | - |
dc.identifier.uri | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/11296 | - |
dc.description.abstract | Згідно зі статистичними даними стабільно високим попитом у населення України користуються борошняні кондитерські вироби, зокрема кекси, що робить їх перспективним об’єктом для модифікації. Форми для випікання кексів можуть бути різних конфігурацій і розмірів, а також виготовлятись із різних матеріалів. Правильно підібрана форма підвищує товарні властивості кексів та зменшує енерговитрати. \ According to statistics, flour confectionery products, in particular cupcakes, are in consistently high demand among the population of Ukraine, which makes them a promising object for modification. Cake baking tins can be of different configurations and sizes, as well as made of different materials. Properly selected form increases the commercial properties of cupcakes and reduces energy consumption. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | ISGT Publishing House | uk_UA |
dc.subject | кекси | uk_UA |
dc.subject | cupcakes | uk_UA |
dc.subject | енерговитрати | uk_UA |
dc.subject | energy consumption | uk_UA |
dc.subject | форми для випікання кексів | uk_UA |
dc.subject | cake baking tins | uk_UA |
dc.title | Залежність товарних і теплофізичних показників кексів від матеріалу форм для їх випікання | uk_UA |
dc.title.alternative | Dependence of commodity and thermophysical indicators of cupcakes on the material of forms for their baking | uk_UA |
dc.type | Стаття | uk_UA |
dc.identifier.udc | 001.1 | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
content.pdf | 1,19 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.