Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/11296
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКепко, Олег Ігорович-
dc.contributor.authorKepko, Oleg-
dc.contributor.authorКепко, Валентина Миколаївна-
dc.contributor.authorKepko, Valentyna-
dc.contributor.authorСатир, Лариса Михайлівна-
dc.contributor.authorSatyr, Larysa-
dc.date.accessioned2024-04-30T08:22:39Z-
dc.date.available2024-04-30T08:22:39Z-
dc.date.issued2020-05-24-
dc.identifier.citationФедоров В.Г., Кепко О.І., Кепко В.М., Сатир Л.М. Залежність товарних і теплофізичних показників кексів від матеріалу форм для їх випікання // The 3rd International scientific and practical conference “Innovative development of science and education” (May 24-26, 2020) ISGT Publishing House, Athens, Greece. 2020. pp. 221-224.uk_UA
dc.identifier.issn978-618-04-3761-4-
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/11296-
dc.description.abstractЗгідно зі статистичними даними стабільно високим попитом у населення України користуються борошняні кондитерські вироби, зокрема кекси, що робить їх перспективним об’єктом для модифікації. Форми для випікання кексів можуть бути різних конфігурацій і розмірів, а також виготовлятись із різних матеріалів. Правильно підібрана форма підвищує товарні властивості кексів та зменшує енерговитрати. \ According to statistics, flour confectionery products, in particular cupcakes, are in consistently high demand among the population of Ukraine, which makes them a promising object for modification. Cake baking tins can be of different configurations and sizes, as well as made of different materials. Properly selected form increases the commercial properties of cupcakes and reduces energy consumption.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherISGT Publishing Houseuk_UA
dc.subjectкексиuk_UA
dc.subjectcupcakesuk_UA
dc.subjectенерговитратиuk_UA
dc.subjectenergy consumptionuk_UA
dc.subjectформи для випікання кексівuk_UA
dc.subjectcake baking tinsuk_UA
dc.titleЗалежність товарних і теплофізичних показників кексів від матеріалу форм для їх випіканняuk_UA
dc.title.alternativeDependence of commodity and thermophysical indicators of cupcakes on the material of forms for their bakinguk_UA
dc.typeСтаттяuk_UA
dc.identifier.udc001.1uk_UA
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
content.pdf1,19 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.