Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/11220
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorГрабовський, Микола Борисович-
dc.contributor.authorGrabovskyi, Mykola-
dc.contributor.authorГрабовська, Тетяна Олександрівна-
dc.contributor.authorGrabovska, Tetiana-
dc.date.accessioned2024-04-29T08:10:29Z-
dc.date.available2024-04-29T08:10:29Z-
dc.date.issued2014-11-06-
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/11220-
dc.descriptionГрабовський М.Б., Грабовська Т.О. Вплив строків сівби на структуру врожаю зеленої маси та накопичення сухої речовини гібридами кукурудзи. Новітні технології в рослинництві : тези доповідей державної науково-практичної конференції, м. Біла Церква, 6 листопада 2014 р. БНАУ, 2014. С. 12–13.uk_UA
dc.description.abstractЗа сівби кукурудзи при температурі ґрунту 10-12 °С співвідношення качанів, стебел і листків у загальній масі становило 46,5; 40,1; 13,4%, 47,5; 39,3; 13,2%, 48,6; 38,9; 12,5% і 49,6; 38,7; 11,7% відповідно./When sowing corn at a soil temperature of 10-12 °С, the ratio of cobs, the total mass of stems and leaves was 46.5; 40.1; 13.4%, 47.5; 39.3; 13.2%, 48.6; 38.9; 12.5% ​​and 49.6; 38.7; 11.7% respectively.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherБілоцерківський національний аграрний університетuk_UA
dc.subjectкукурудзаuk_UA
dc.subjectcornuk_UA
dc.subjectпосівuk_UA
dc.subjectsowinguk_UA
dc.titleВплив строків сівби на структуру врожаю зеленої маси та накопичення сухої речовини гібридами кукурудзиuk_UA
dc.title.alternativeThe influence of sowing dates on the crop structure of green mass and accumulation of dry matter by corn hybridsuk_UA
dc.typeТези доповідей, Матеріали конференційuk_UA
dc.identifier.udc633.67: 635.667uk_UA
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
ВПЛИВ СТРОКІВ СІВБИ НА СТРУКТУРУ ВРОЖАЮ ЗЕЛЕНОЇ МАСИ.pdf189,31 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.