Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/11056
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Карпук, Леся Михайлівна | - |
dc.contributor.author | Федорченко, Микола Миколайович | - |
dc.contributor.author | Karpuk, Lesia | - |
dc.contributor.author | Fedorchenko, Mykola | - |
dc.date.accessioned | 2024-04-18T15:30:33Z | - |
dc.date.available | 2024-04-18T15:30:33Z | - |
dc.date.issued | 2024 | - |
dc.identifier.uri | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/11056 | - |
dc.description | Карпук Л.М., Федорченко М.М. Вплив біопрепаратів на продуктивність проса, за органічного виробництва. Матеріали V Міжнародної науково-практичної конференції: «Аграрна освіта і наука: досягнення та перспективи розвитку присвяченої видатним вченим Васильківському С.П. і Молоцькому М.Я. – засновникам наукової школи з селекції та насінництва пшениці і картоплі» (28 березня 2024 року, м. Біла Церква). С. 164-166. | uk_UA |
dc.description.abstract | Дослідженнями за вивчення впливу біопрепаратів на продуктивність проса, за органічного виробництва, які було проведено на базі ПСП ім. Т.Г. Шевченка с. Тростинка, Васильківського району Київської області. Визначено, що найвищі показники врожайності проса фіксували за умов комплексного застосування біопрепаратів Біокомплекс БТУ та Органік-баланс (обробка насіння+обприскування рослин II, III, VIII ет. о.) – 3,64–3,70 т/га. Відповідно уміст білка становив (10,96–11,24 %, на суху наважку). Research on the impact of biological preparations on the productivity of millet, under organic production, which was carried out on the basis of PSP named after T.G. Shevchenko village Trostinka, Vasylkiv district, Kyiv region. It was determined that the highest indicators of millet yield were recorded under the conditions of the complex application of biopreparations Biocomplex BTU and Organic Balance (seed treatment + spraying of plants II, III, VIII et. o.) – 3.64–3.70 t/ha. Accordingly, the protein content was (10.96– 11.24%, on a dry basis). | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | Білоцерківський національний аграрний університет | uk_UA |
dc.subject | просо | uk_UA |
dc.subject | органічне виробництво | uk_UA |
dc.subject | біопрепарати | uk_UA |
dc.subject | millet | uk_UA |
dc.subject | organic production | uk_UA |
dc.subject | biological preparations | uk_UA |
dc.title | Вплив біопрепаратів на продуктивність проса, за органічного виробництва | uk_UA |
dc.title.alternative | Influence of bio preparations on millet productivity under organic production | uk_UA |
dc.type | Тези доповідей, Матеріали конференцій | uk_UA |
dc.identifier.udc | 631.8 | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
tezy_agrar_osvit_nauk_28.03.2024 (1).pdf | 912,68 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.