Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/10944
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorСич, Зеновій Деонизович-
dc.contributor.authorSych, Zenovii-
dc.contributor.authorКубрак, Світлана Миколаївна-
dc.contributor.authorKubrak, Svitlana-
dc.date.accessioned2024-04-11T06:45:21Z-
dc.date.available2024-04-11T06:45:21Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationCич З.Д. Оцінка часнику озимого за господарсько цінними ознаками в посушливих умовах Правобережного Лісостепу України / Cич З.Д., Кубрак С.М. // Аграрна освіта і наука: досягнення та перспективи розвитку [тези доповідей] Мат. V міжнар. наук.-практ. конференції присвяченої видатним вченим Васильківському С.П. і Молоцькому М.Я. – засновникам наукової школи з селекції та насінництва пшениці і картоплі (28 березня 2024 р., м. Біла Церква). - Біла Церква : БНАУ, 2024. - С. 210-211.uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/10944-
dc.descriptionThe collection of winter garlic local varieties was evaluated according to the vegetation period, bulb weight, number of cloves, marketability and yield. Earlyripening accession 8 (Zaporozhye region) with a vegetation period of 103 days was selected. The sample 9 from the Kyiv region showed the best results in terms of bulb weight (61 g) and yield (12 t/ha). The fewest teeth in the head were formed in sample 4 (Kirovohrad region) – 4 pieces, and the most - in local form 10 (Chernihiv region) – 10 pieces.uk_UA
dc.description.abstractПроведено оцінювання колекційних зразків часнику озимого за тривалістю вегетаційного періоду, масою головки та кількістю зубків, товарністю і урожайністю. Виділено ранньостиглий зразок 8 з тривалістю вегетаційного періоду 103 доби. Найкращі результати щодо маси головки (61 г) та врожайності (12,7 т/га) спостерігали за культивування зразка 9 із Запорізької області. Найменше зубків у головці формувалося у зразка 4 (Кіровоградська обл.) – 4 шт., а найбільше – в місцевої форми 10 (Чернігівська обл.) – 10 шт.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherБіла Церква: БНАУuk_UA
dc.subjectчасник озимийuk_UA
dc.subjectурожайністьuk_UA
dc.subjectмісцева формаuk_UA
dc.subjectвегетаційний періодuk_UA
dc.subjectмаса головки.uk_UA
dc.subjectwinter garlicuk_UA
dc.subjectyielduk_UA
dc.subjectlocal varietiesuk_UA
dc.subjectgrowing perioduk_UA
dc.subjectweight of the bulbuk_UA
dc.titleОцінка часнику озимого за господарсько цінними ознаками в посушливих умовах Правобережного Лісостепу Україниuk_UA
dc.title.alternativeEvaluation of varieties and local forms of winter garlic for their economic characteristics in the arid conditions of Right Bank Forest Steppe of Ukraineuk_UA
dc.typeТези доповідей, Матеріали конференційuk_UA
dc.identifier.udc378:001:63uk_UA
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Otsinka_chasnyku.pdf425 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.