Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/10769
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorІльніцький, Микола Григорович-
dc.contributor.authorIlnitskiy, Мikolay-
dc.date.accessioned2024-04-02T08:20:46Z-
dc.date.available2024-04-02T08:20:46Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationІльніцький М.Г. Фізико-хімічні властивості бурштинової кислоти та можливості використання її у ветеринарії / М.Г. Ільніцький // Міжнародна наук.-практ. конф. « Аграрна освіта та наука: досягнення, роль, фактори росту .Сучасний розвиток ветеринарної медицини» (БНАУ, 26 жовтня 2023 р.). - Біла Церква, 2023. – С.51-52uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/10769-
dc.descriptionThe positive result of the use of succinic acid in veterinary medicine has been confirmed. Medicines based on this acid have a metabolic and immunostimulating effect. Amber therapy is a powerful regulator of the protective forces of the animal body.uk_UA
dc.description.abstractПідтверджено позитивний результат використання бурштинової кислоти у ветеринарній медицині. Лікарські препарати на основі цієї кислоти мають меітаболічний та імуностимулювальний вплив. Бурштинотерапія є потужним регулятором захисних сил організму тварин.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherБНАУuk_UA
dc.subjectБурштинова кислотаuk_UA
dc.subjectтвариниuk_UA
dc.subjectраниuk_UA
dc.subjectгнійна інфекціяuk_UA
dc.subjectsuccinic aciduk_UA
dc.subjectanimalsuk_UA
dc.subjectwoundsuk_UA
dc.subjectpurulent infectionuk_UA
dc.titleФізико-хімічні властивості бурштинової кислоти та можливості використання її у ветеринаріїuk_UA
dc.title.alternativePhysico-chemical properties of amber acid and possibilities of its use in veterinaryuk_UA
dc.typeТези доповідей, Матеріали конференційuk_UA
dc.identifier.udc636.7.09:616-001.4:661uk_UA
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
fizyko-himichni_vlastyvosti.pdf842,23 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.