Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/10730
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКозак, Леонід Андрійович-
dc.contributor.authorKozak, Leonid-
dc.contributor.authorКачан, Леся Михайлiвна-
dc.contributor.authorKachan, Lesia-
dc.contributor.authorГородецький, Олександр Степанович-
dc.contributor.authorGorodetsky, Oleksandr-
dc.contributor.authorТкаченко, Віктор Гаврилович-
dc.contributor.authorTkachenko, Victor-
dc.contributor.authorБоковий, Віктор Іванович-
dc.contributor.authorBokovyy, Victor-
dc.date.accessioned2024-03-31T15:03:54Z-
dc.date.available2024-03-31T15:03:54Z-
dc.date.issued2004-07-14-
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/10730-
dc.descriptionОснови овочівництва: Методичні вказівки для забезпечення самостійної роботи студентів з модуля “Основи агрономії” Л.А. Козак, Л.М. Качан, О.С. Городецький та ін. – Біла Церква, 2004. – 27 с.uk_UA
dc.description.abstractМетодичні вказівки призначені для студентів-перекладачів економічного факультету з метою запровадження кредитно-модульної системи організації навчального процесу, основне завдання якої полягає в підвищенні рівня конкурентоспроможності українського фахівця, його мобільності на європейському ринку освіти та праці. Вони сприятимуть покращенню рівня знань з основ агрономії.Methodological guidelines are intended for translation students of the Faculty of Economics with the aim of introducing a credit-module system for the organization of the educational process, the main task of which is to increase the level of competitiveness of the Ukrainian specialist, his mobility on the European education and labor market. They will contribute to improving the level of knowledge on the basics of agronomy.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherБілоцерківський НАУuk_UA
dc.subjectовочівництвоuk_UA
dc.subjectvegetable growinguk_UA
dc.subjectсамостійна роботаuk_UA
dc.subjectindependent workuk_UA
dc.subjectперекладачuk_UA
dc.subjecttranslatoruk_UA
dc.subjectБіологічні основи овочівництваuk_UA
dc.subjectBiological bases of vegetable growinguk_UA
dc.subjectтестиuk_UA
dc.subjecttestsuk_UA
dc.titleОснови овочівництва: Методичні вказівки для забезпечення самостійної роботи студентів з модуля “Основи агрономії”uk_UA
dc.title.alternativeBasics of vegetable growing: Methodological guidelines for ensuring independent work of students from the module "Fundamentals of Agronomy"uk_UA
dc.typeМетодичні рекомендаціїuk_UA
dc.identifier.udcУДК : 635, 1/, 8(07)uk_UA
Розташовується у зібраннях:Навчальні видання

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
мет сам овочівн переклад 2004.pdf610,29 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.