Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/10506
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКозак, Леонід Андрійович-
dc.contributor.authorВасильківський, Станіслав Петрович-
dc.contributor.authorKozak, Leonid-
dc.contributor.authorVasulkivsykuy, Stanislav-
dc.date.accessioned2024-03-18T10:28:03Z-
dc.date.available2024-03-18T10:28:03Z-
dc.date.issued2009-02-17-
dc.identifier.citationПоложення про організацію практичної підготовки студентів напряму 8.090101 «Агрономія» за спеціальністю 8.130108 «Селекція і генетика сільськогосподарських культур» в Білоцерківському НАУ. / Укладачі: С.П. Васильківський, Л.А. Козак, – Біла Церква. – 2009 – 32 с.-
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/10506-
dc.descriptionPractical training of students of agricultural higher educational institutions in accordance with Art. 43 of the Law of Ukraine "On Higher Education" is one of the forms of organization of the educational process and a mandatory component of educational and professional programs for all educational and qualification levels. The main task of practical training of students is to ensure the comprehensiveness and quality of training of specialists of the educational and qualification levels: "Bachelor", "Master". During practice, the foundations of professional activity, abilities and skills, professional qualities of a specialist are laid. The professional development of a future specialist depends on the quality of tasks performed during practical training.uk_UA
dc.description.abstractПрактична підготовка студентів аграрних вищих навчальних закладів згідно із ст. 43 Закону України “Про вищу освіту” є однією з форм організації навчального процесу та обов’язковим компонентом освітньо-професійних програм для всіх освітньо-кваліфікаційних рівнів. Основним завданням практичної підготовки студентів є забезпечення наскрізності та якості підготовки фахівців освітньо-кваліфікаційних рівнів: “Бакалавр”, “Магістр”. Під час практики закладаються основи професійної діяльності, умінь і навичок, професійних якостей фахівця. Від якості виконання завдань у продовж практичних навчань залежить професійне становлення майбутнього фахівця.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherБілоцерківський НАУuk_UA
dc.subjectпрактична підготовкаuk_UA
dc.subjectpractical traininguk_UA
dc.subjectспеціальність Агрономіяuk_UA
dc.subjectAgronomy specialtyuk_UA
dc.subjectСелекція сільськогосподарських культурuk_UA
dc.subjectSelection of agricultural cropsuk_UA
dc.subjectгенетика сільськогосподарських культурuk_UA
dc.subjectgenetics of agricultural cropsuk_UA
dc.subjectБази практикиuk_UA
dc.subjectBases of practiceuk_UA
dc.titleПоложення про організацію практичної підготовки студентів напряму 8.090101 «Агрономія» за спеціальністю 8.130108 «Селекція і генетика сільськогосподарських культур» в Білоцерківському НАУuk_UA
dc.title.alternativeRegulations on the organization of practical training of students of the field 8.090101 "Agronomy" in the specialty 8.130108 "Breeding and genetics of agricultural crops" at Bila Tserkva National Universityuk_UA
dc.typeМетодичні рекомендаціїuk_UA
dc.identifier.udc631(076)uk_UA
Розташовується у зібраннях:Навчальні видання

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Селекція Положення (практики).pdf618,24 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.