Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/10389
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Федорченко, Ярослава Олегівна | - |
dc.contributor.author | Карпук, Леся Михайлівна | - |
dc.contributor.author | Fedorchenko, Yaroslava | - |
dc.contributor.author | Karpuk, Lesia | - |
dc.date.accessioned | 2024-03-12T07:25:53Z | - |
dc.date.available | 2024-03-12T07:25:53Z | - |
dc.date.issued | 2023 | - |
dc.identifier.uri | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/10389 | - |
dc.description | Федорченко Я.О., Карпук Л.М. Удосконалення елементів технології вирощування гречки за органічного виробництва. Матеріали міжнародної науково-практичної конференції магістрантів і молодих вчених «НАУКОВІ ПОШУКИ МОЛОДІ У ХХІ СТОЛІТТІ» Інноваційні технології в агрономії, землеустрої та садово-парковому господарстві: (26 жовтня 2023 року). Білоцерківський НАУ. С. 63-64. | uk_UA |
dc.description.abstract | Застосування Гумату Калію обумовило підвищення врожайності у сорту Син-3/02 (сс) на 13 %, відносно контролю. The use of potassium humate led to a 13 % increase in yield in the Syn-3/02 (сs) variety, compared to the control. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | Білоцерківський національний аграрний університет | uk_UA |
dc.subject | біопрепарати | uk_UA |
dc.subject | органічна гречка | uk_UA |
dc.subject | biological preparations | uk_UA |
dc.subject | organic buckwheat | uk_UA |
dc.title | Удосконалення елементів технології вирощування гречки за органічного виробництва | uk_UA |
dc.title.alternative | Improvement of elements of technology of buckwheat growing under organic production | uk_UA |
dc.type | Тези доповідей, Матеріали конференцій | uk_UA |
dc.identifier.udc | 632: 633.16: 581.5 | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Fedorchenko_Ya_Karpuk.pdf | 1,04 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.