Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/10327
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКарпук, Леся Михайлівна-
dc.contributor.authorВрублевський, Андрій Тимурович-
dc.contributor.authorМацкевич, Вячеслав Вікторович-
dc.contributor.authorФіліпова, Лариса Миколаївна-
dc.contributor.authorПавліченко, Андрій Андрійович-
dc.contributor.authorKarpuk, Lesia-
dc.contributor.authorVrublevsky, Andriі-
dc.contributor.authorMatskevich, Vyacheslav-
dc.contributor.authorPhilipova, Larisa-
dc.contributor.authorPavlichenko, Andriі-
dc.date.accessioned2024-03-07T12:45:50Z-
dc.date.available2024-03-07T12:45:50Z-
dc.date.issued2022-04-29-
dc.identifier.citationОсобливості культивування клітинних суспензій різних генотипів фундука та горіха грецького / Л.М. Карпук, А.Т. Врублевський, В.В. Мацкевич та ін. // Селекція, генетика та технологія вирощування с.-г. культур: матеріали Х Міжнародної наук.-практ. конф. молодих вчених і спеціалістів, 29 квіт. 2022 р., с. Центральне.- Центральне, 2022. - С. 48.uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/10327-
dc.description.abstractДля визначення щільності клітиннї суспензії досліджуваних генотипів фундука кожні дві доби нами встановлювалася кожні дві доби кількість клітин у суспензії протягом всього ростового циклу. Визначено що максимальна кількість клітин була на 10-14 добу культивування, а після двох тижнів культивування спостерігалося зменшення щільності суспензій у всіх сортів фундука. Причому таку зниження мало закономірності, що не залежали від біологічних особливостей досліджуваних нами генотипів.To determine the density of the cell suspension of the studied hazelnut genotypes, we determined the number of cells in the suspension every two days during the entire growth cycle. It was determined that the maximum number of cells was on the 10-14th day of cultivation, and after two weeks of cultivation, a decrease in the density of suspensions was observed in all hazelnut varieties. Moreover, such a decrease had a regularity that did not depend on the biological characteristics of the genotypes we studied.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherУкраїнський інститут експертизи сортів рослинuk_UA
dc.subjectсуспензії генотип фундук горіх грецькийuk_UA
dc.subjectsuspensions genotype hazelnut walnutuk_UA
dc.titleОсобливості культивування клітинних суспензій різних генотипів фундука та горіха грецькогоuk_UA
dc.title.alternativeFeatures of cultivation of cell suspensions of different hazelnut and walnut genotypes.uk_UA
dc.typeТези доповідей, Матеріали конференційuk_UA
Розташовується у зібраннях:Інші публікації



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.