Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/10327
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Карпук, Леся Михайлівна | - |
dc.contributor.author | Врублевський, Андрій Тимурович | - |
dc.contributor.author | Мацкевич, Вячеслав Вікторович | - |
dc.contributor.author | Філіпова, Лариса Миколаївна | - |
dc.contributor.author | Павліченко, Андрій Андрійович | - |
dc.contributor.author | Karpuk, Lesia | - |
dc.contributor.author | Vrublevsky, Andriі | - |
dc.contributor.author | Matskevich, Vyacheslav | - |
dc.contributor.author | Philipova, Larisa | - |
dc.contributor.author | Pavlichenko, Andriі | - |
dc.date.accessioned | 2024-03-07T12:45:50Z | - |
dc.date.available | 2024-03-07T12:45:50Z | - |
dc.date.issued | 2022-04-29 | - |
dc.identifier.citation | Особливості культивування клітинних суспензій різних генотипів фундука та горіха грецького / Л.М. Карпук, А.Т. Врублевський, В.В. Мацкевич та ін. // Селекція, генетика та технологія вирощування с.-г. культур: матеріали Х Міжнародної наук.-практ. конф. молодих вчених і спеціалістів, 29 квіт. 2022 р., с. Центральне.- Центральне, 2022. - С. 48. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/10327 | - |
dc.description.abstract | Для визначення щільності клітиннї суспензії досліджуваних генотипів фундука кожні дві доби нами встановлювалася кожні дві доби кількість клітин у суспензії протягом всього ростового циклу. Визначено що максимальна кількість клітин була на 10-14 добу культивування, а після двох тижнів культивування спостерігалося зменшення щільності суспензій у всіх сортів фундука. Причому таку зниження мало закономірності, що не залежали від біологічних особливостей досліджуваних нами генотипів.To determine the density of the cell suspension of the studied hazelnut genotypes, we determined the number of cells in the suspension every two days during the entire growth cycle. It was determined that the maximum number of cells was on the 10-14th day of cultivation, and after two weeks of cultivation, a decrease in the density of suspensions was observed in all hazelnut varieties. Moreover, such a decrease had a regularity that did not depend on the biological characteristics of the genotypes we studied. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | Український інститут експертизи сортів рослин | uk_UA |
dc.subject | суспензії генотип фундук горіх грецький | uk_UA |
dc.subject | suspensions genotype hazelnut walnut | uk_UA |
dc.title | Особливості культивування клітинних суспензій різних генотипів фундука та горіха грецького | uk_UA |
dc.title.alternative | Features of cultivation of cell suspensions of different hazelnut and walnut genotypes. | uk_UA |
dc.type | Тези доповідей, Матеріали конференцій | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Інші публікації |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Особливості культивування клітинних суспензій різних генотипів фундука та горіха грецького.pdf | 102,16 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.