Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/10198
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorПанченко, Тарас Валентинович-
dc.contributor.authorPanchenko, Taras Valentynovych-
dc.contributor.authorФедорук, Юрій Васильович-
dc.contributor.authorFedoruk, Yuriy Vasylovych-
dc.contributor.authorГорновська, Світлана Володимирівна-
dc.contributor.authorHornovska, Svitlana Volodymyrivna-
dc.date.accessioned2024-02-27T12:23:43Z-
dc.date.available2024-02-27T12:23:43Z-
dc.date.issued2023-03-15-
dc.identifier.citation76. Панченко Т.В., Федорук Ю.В., Горновська С.В. Забур’яненість сортів пшениці озимої у фазі виходу в трубку в умовах дослідного поля БНАУ. / Гербологія в сучасному екологічно безпечному землеробстві. Матеріали ХІІІ науково-практичної конференції. Київ, 2023. С – 48-51uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/10198-
dc.descriptionThe results of research on weediness of winter wheat varieties at the III-IV stages of organogenesis are given in theses. Their species composition and percentage ratio are determineduk_UA
dc.description.abstractУ тезі наведено результати досліджень забур’яненості сортів пшениці озимої на ІІІ- ІV етапах органогенезу, Визначено їх видовий склад та процентне співвідношенняuk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherІнститут біоенергетичних культур і цукрових буряківuk_UA
dc.subjectсорт, бур’яни, фаза виходу у трубку, видовий складuk_UA
dc.subjectvariety, weeds, phase of emergence into the tube, species compositionuk_UA
dc.titleЗабур’яненість сортів пшениці озимої у фазі виходу в трубку в умовах дослідного поля БНАУuk_UA
dc.title.alternativeWeediness of winter wheat varieties in the phase of emergence into the tube in experimental field conditions BNAUuk_UA
dc.typeТези доповідей, Матеріали конференційuk_UA
dc.identifier.udc632 51:633.11uk_UA
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
репозитарій.pdf2,71 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.