Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/1008
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЦехмістренко, Світлана Іванівна-
dc.contributor.authorTsekhmistrenko, Svitlana-
dc.contributor.authorПоліщук, Віталій Миколайович-
dc.contributor.authorPolishchuk, Vitalii-
dc.date.accessioned2018-07-25T08:13:15Z-
dc.date.available2018-07-25T08:13:15Z-
dc.date.issued2007-
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/1008-
dc.descriptionЦехмістренко С.І. Активність антиоксидантних ферментів та вміст продуктів пероксидного окиснення ліпідів крові страусів / С.І. Цехмістренко, В.М. Поліщук // Вісник Сумського національного аграрного університету, 2007. – Вип. 2 (18). – С. 157 – 160.uk_UA
dc.description.abstractДосліджували про- та антиоксидантний стан сироватки крові страусів у різні вікові періоди. Встановлено, що під час статевого дозрівання та початку яйцекладки сироватка крові характеризується найвищим вмістом продуктів пероксидного окиснення ліпідів і зниженням активності ферментів антиоксидантної системи. The pro-and antioxidant state of blood serum of ostriches in different ages was studied periods It has been established that during serum ripening and onset of oviposition, serum is characterized by the highest content of peroxide oxidation products of lipids and decreased activity of antioxidant enzymes Исследовали про- и антиоксидантный состояние сыворотки крови страусов в разные возрастные периоды. Установлено, что во время полового созревания и начала яйцекладки сыворотка крови характеризуется высоким содержанием продуктов перекисного окисления липидов и снижением активности ферментов антиоксидантной системыuk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherСумський національний аграрний університетuk_UA
dc.subjectстраусuk_UA
dc.subjectкровuk_UA
dc.subjectпероксидне окиснення ліпідівuk_UA
dc.subjectантиоксидантні ферментиuk_UA
dc.subjectostrichuk_UA
dc.subjectblooduk_UA
dc.subjectperoxide lipid oxidationuk_UA
dc.subjectantioxidant enzymesuk_UA
dc.subjectкровьuk_UA
dc.subjectперекисное окисление липидовuk_UA
dc.subjectантиоксидантные ферментыuk_UA
dc.titleАктивність антиоксидантних ферментів та вміст продуктів пероксидного окиснення ліпідів крові страусівuk_UA
dc.title.alternativeThe activity of antioxidant enzymes and the content of peroxide oxidation products of blood lipids of ostrichesuk_UA
dc.title.alternativeАктивность антиоксидантных ферментов и содержание продуктов перекисного окисления липидов крови страусовuk_UA
dc.typeСтаттяuk_UA
dc.identifier.udc536.15.45.6uk_UA
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Aktyvn_ferm_ vmist_prod_peroks_okysn_lipid_straus_.pdf241,76 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.