Skip navigation
Головна сторінка
Перегляд
Фонди та зібрання
Перегляд матеріалів за:
Дати випуску
Автори
Заголовки
Теми
Тип матеріалу
Довідка
Мова
українська
English
Вхід:
Мій архів матеріалів
Оновлення на e-mail
Обліковий запис
Інституційний Репозитарій Білоцерківського НАУ
Репозитарій Білоцерківського НАУ
Пошук
Пошук:
Весь архів електронних ресурсів
Факультети Університету
ФАКУЛЬТЕТ ВЕТЕРИНАРНОЇ МЕДИЦИНИ
Хірургії та хвороб дрібних домашніх тварин
Навчальні видання
Наукові публікації
Інші публікації
запит
Поточні фільтри:
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Тип матеріалу
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Почати новий пошук
Додати фільтри:
Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Тип матеріалу
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Результати 1-3 зі 3.
назад
1
далі
Знайдені матеріали:
Дата випуску
Назва
Автор(и)
2011
Застосування експресного методу визначення безпечності м’ясної сировини за ветеринарно-санітарної оцінки
Богатко, Надія Михайлівна
;
Bogatko, Nadiіa
;
Букалова, Наталія Володимирівна
;
Bukalova, Natalia
;
Власенко, Володимир Максимович
;
Vlasenko, Volodymyr
;
Голуб, О.Ю.
;
Golub, O.
2011
Ветеринарно-санітарна оцінка ковбасних виробів за показниками якості та безпечності у ТОВ «Візит» м. Узин Київської області
Богатко, Надія Михайлівна
;
Bogatko, Nadiіa
;
Джміль, Володимир Іванович
;
Dzhmil, Volodymyr
;
Марченко, М.В.
;
Marchenko, М.
2021
Ветеринарно-санітарний контроль пресервів із риби спеціального посолу
Богатко, Надія Михайлівна
;
Bogatko, Nadiіa
;
Власенко, Володимир Максимович
;
Vlasenko, Volodymyr
;
Голуб, О.Ю.
;
Golub, O.
Перегляд
Автор
3
Богатко, Надія Михайлівна
2
Golub, O.
2
Vlasenko, Volodymyr
2
Власенко, Володимир Максимович
2
Голуб, О.Ю.
1
Bukalova, Natalia
1
Dzhmil, Volodymyr
1
Marchenko, М.
1
Букалова, Наталія Володимирівна
1
Джміль, Володимир Іванович
.
далі >
Тема
2
safety
2
безопасность
1
beef
1
express method
1
fish-raw
1
HACCP system
1
indexes of quality
1
indexes of safety
1
microstructure method
1
pork
.
далі >
за датою випуску
2
2011
1
2021
Has File(s)
3
true
Тип матеріалу
3
Стаття