Пошук


Поточні фільтри:


Почати новий пошук
Додати фільтри:

Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.


Результати 11-12 зі 12.
Знайдені матеріали:
Дата випускуНазваАвтор(и)
2018Методичні вказівки і робочий зошит до практичних занять із інноваційних технологій виробництва продукції свинарства та птахівництва в умовах ННДЦ та індивідуальної роботи студентів денної та заочної форм навчання освітньо-кваліфікаційного рівня – магістр, зі спеціальності: 204-«Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва» за вимогами кредитно-модульної системиФесенко, Василь Федорович; Fesenko, Vasily; Каркач, Петро Михайлович; Karkach, Peter; Кузьменко, Петро Іванович; Kuzmenko, Peter; Соболєв, Олександр Іванович; Sobolev, Alexander; Машкін, Юрій Олексійович; Mashkin, Yurii; Бількевич, Віта Володимирівна; Bilkevych, Vita; Гришко, Віталій Анатолійович; Grishko, Vitaliі
2017Enrichment of meat products with selenium by its introduction to mixed feed compounds for birdsSobolev, Alexander; Соболєв, Олександр Іванович; Gutyj, Bogdan; Гутий, Богдан Володимирович; Grynevych, Natalia; Гриневич, Наталія Євгеніївна; Bilkevych, Vita; Бількевич, Віта Володимирівна; Mashkin, Yurii; Машкін, Юрій Олексійович