Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
???browse.menu.type???
Help
Language
українська
English
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
Інституційний Репозитарій Білоцерківського НАУ
Репозитарій Білоцерківського НАУ
Search
Search:
All of DSpace
Факультети Університету
БІОЛОГО-ТЕХНОЛОГІЧНИЙ ФАКУЛЬТЕТ
Безпечності та якості харчових продуктів, сировини і технологічних процесів
Навчальні видання
Наукові публікації
Інші публікації
for
Current filters:
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
???jsp.search.filter.type???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
???jsp.search.filter.type???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
???jsp.search.filter.type???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
???jsp.search.filter.type???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 1-3 of 3 (Search time: 0.0 seconds).
previous
1
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2020
Удосконалення методів ідентифікації видів м’яса
Надточій, Валентина Миколаївна
;
Nadtochii, Valentyna
;
Вовкогон, Аліна Григорівна
;
Vovkohon, Alina
;
Роль, Наталія Валеріївна
;
Rol, Nataliia
2019
Показник рН м’яса залежно від способів охолодження
Вовкогон, Аліна Григорівна
;
Vovkohon, Alina
;
Качан, Анатолій Дмитрович
;
Kachan, Anatoliy
;
Надточій, Валентина Миколаївна
;
Nadtochii, Valentina
2019
Розроблення технології мꞌякого сиру з термокислотною коагуляцією
Вовкогон, Аліна Григорівна
;
Vovkohon, Alina
;
Надточій, Валентина Миколаївна
;
Nadtochii, Valentina
;
Качан, Анатолій Дмитрович
;
Kachan, Anatolyu
Discover
Author
3
Vovkohon, Alina
2
Nadtochii, Valentina
2
Качан, Анатолій Дмитрович
1
Kachan, Anatoliy
1
Kachan, Anatolyu
1
Nadtochii, Valentyna
1
Rol, Nataliia
1
Роль, Наталія Валеріївна
Subject
1
acid whey
1
autolytic changes
1
electrical methods
1
identification of meat and meat p...
1
meat adulteration
1
meat pH indication
1
optical methods
1
organoleptic method
1
physicochemical methods
1
shock cooling
.
next >
Date issued
2
2019
1
2020
Has File(s)
3
true