Skip navigation
Головна сторінка
Перегляд
Фонди та зібрання
Перегляд матеріалів за:
Дати випуску
Автори
Заголовки
Теми
Тип матеріалу
Довідка
Мова
українська
English
Вхід:
Мій архів матеріалів
Оновлення на e-mail
Обліковий запис
Інституційний Репозитарій Білоцерківського НАУ
Репозитарій Білоцерківського НАУ
Пошук
Пошук:
Весь архів електронних ресурсів
Факультети Університету
БІОЛОГО-ТЕХНОЛОГІЧНИЙ ФАКУЛЬТЕТ
Безпечності та якості харчових продуктів, сировини і технологічних процесів
Навчальні видання
Наукові публікації
Інші публікації
запит
Поточні фільтри:
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Тип матеріалу
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Тип матеріалу
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Почати новий пошук
Додати фільтри:
Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Тип матеріалу
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Результати 1-3 зі 3.
назад
1
далі
Знайдені матеріали:
Дата випуску
Назва
Автор(и)
2019
Розроблення технології мꞌякого сиру з термокислотною коагуляцією
Вовкогон, Аліна Григорівна
;
Vovkohon, Alina
;
Надточій, Валентина Миколаївна
;
Nadtochii, Valentina
;
Качан, Анатолій Дмитрович
;
Kachan, Anatolyu
2018
Дія різних доз бензилпеніціліну натрієвої солі у молоці на закваску стрептосану
Вовкогон, Аліна Григорівна
;
Vovkohon, Alina
2019
Термін сквашування молока залежно від дози іммобілізованих заквасок йогурту
Вовкогон, Аліна Григорівна
;
Vovkohon, Alina
;
Мерзлов, Сергій Віталійович
;
Merzlov, Serhii
;
Непочатенко, Андрій Вікторович
;
Nepochatenko, Andriy
;
Мерзлова, Галина Вікторівна
;
Merzlova, Halyna
Перегляд
Автор
3
Вовкогон, Аліна Григорівна
1
Kachan, Anatolyu
1
Merzlov, Serhii
1
Merzlova, Halyna
1
Nadtochii, Valentina
1
Nepochatenko, Andriy
1
Качан, Анатолій Дмитрович
1
Мерзлов, Сергій Віталійович
1
Мерзлова, Галина Вікторівна
1
Надточій, Валентина Миколаївна
.
далі >
Тема
2
титрована кислотність
1
acid whey
1
antibiotics
1
Enterococcus faecium
1
ferment
1
fermentation time
1
immobilization
1
milk
1
modified gelatin
1
modified pectin
.
далі >
за датою випуску
2
2019
1
2018
Has File(s)
3
true
Тип матеріалу
2
Стаття
1
Тези доповідей, Матеріали конфере...