Search


Current filters:

Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 1-8 of 8 (Search time: 0.0 seconds).
  • previous
  • 1
  • next
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2020Удосконалення методів ідентифікації видів м’ясаНадточій, Валентина Миколаївна; Nadtochii, Valentyna; Вовкогон, Аліна Григорівна; Vovkohon, Alina; Роль, Наталія Валеріївна; Rol, Nataliia
2020Тканинна специфіка функціонування системи антиоксидантного захисту та процесів пероксидного окиснення ліпідів в організмі кролівРоль, Наталія Валеріївна; Rol, Nataliia; Надточій, Валентина Миколаївна; Nadtochii, Valentyna
2019Показник рН м’яса залежно від способів охолодженняВовкогон, Аліна Григорівна; Vovkohon, Alina; Качан, Анатолій Дмитрович; Kachan, Anatoliy; Надточій, Валентина Миколаївна; Nadtochii, Valentina
2019Розроблення технології мꞌякого сиру з термокислотною коагуляцієюВовкогон, Аліна Григорівна; Vovkohon, Alina; Надточій, Валентина Миколаївна; Nadtochii, Valentina; Качан, Анатолій Дмитрович; Kachan, Anatolyu
2020Органолептична оцінка якості мꞌяса кролів новозеландської породиРоль, Наталія Валеріївна; Rol, Nataliia; Надточій, Валентина Миколаївна; Nadtochii, Valentyna; Калініна, Галина Петрівна; Kalinina, Galina; Качан, Анатолій Дмитрович; Kachan, Anatoliy
2021Фактори впливу на бактеріальне забруднення молокаНадточій, Валентина Миколаївна; Nadtochii, Valentyna
2022Методи обробки молока-сировиниНадточій, Валентина Миколаївна; Nadtochii, Valentyna
2022Аналіз безглютенової сировини та перспективи її використанняНадточій, Валентина Миколаївна; Nadtochii, Valentyna; Роль, Наталія Валеріївна; Rol, Nataliia