Skip navigation
Головна сторінка
Перегляд
Фонди та зібрання
Перегляд матеріалів за:
Дати випуску
Автори
Заголовки
Теми
Тип матеріалу
Довідка
Мова
українська
English
Вхід:
Мій архів матеріалів
Оновлення на e-mail
Обліковий запис
Інституційний Репозитарій Білоцерківського НАУ
Репозитарій Білоцерківського НАУ
Пошук
Пошук:
Весь архів електронних ресурсів
Факультети Університету
БІОЛОГО-ТЕХНОЛОГІЧНИЙ ФАКУЛЬТЕТ
Безпечності та якості харчових продуктів, сировини і технологічних процесів
Навчальні видання
Наукові публікації
Інші публікації
запит
Поточні фільтри:
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Тип матеріалу
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Тип матеріалу
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Почати новий пошук
Додати фільтри:
Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Тип матеріалу
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Результати 1-5 зі 5.
назад
1
далі
Знайдені матеріали:
Дата випуску
Назва
Автор(и)
2020
Удосконалення методів ідентифікації видів м’яса
Надточій, Валентина Миколаївна
;
Nadtochii, Valentyna
;
Вовкогон, Аліна Григорівна
;
Vovkohon, Alina
;
Роль, Наталія Валеріївна
;
Rol, Nataliia
2020
Встановлення критичних контрольних точок за системою НАССР за виробництва вершкового масла методом збивання
Вовкогон, Аліна Григорівна
;
Vovkohon, Alina
;
Надточій, Валентина Миколаївна
;
Nadtochii, Valentyna
;
Роль, Наталія Валеріївна
;
Rol, Nataliia
;
Мерзлова, Галина Вікторівна
;
Merzlova, Halyna
;
Слюсаренко, Алла Олександрівна
;
Sliusarenko, Alla
;
Слюсаренко, Сергій Володимирович
;
Sliusarenko, Sergii
;
Чернюк, Сергій Васильович
;
Chernyuk, Sergii
;
Качан, Анатолій Дмитрович
;
Kachan, Anatolіі
;
Недашківський, Володимир Михайлович
;
Nedashkivskyi, Volodymyr
2018
Features of the HACCP plan development of the curd production
Vovkohon, Alina
;
Вовкогон, Аліна Григорівна
;
Nadtochii, Valentyna
;
Надточій, Валентина Миколаївна
;
Hrebelnyk, Oksana
;
Гребельник, Оксана Петрівна
;
Fedoruk, Nataliya
;
Федорук, Наталія Миколаївна
;
Merzlova, Halina
;
Мерзлова, Галина Вікторівна
;
Kalinina, Halina
;
Калініна, Галина Петрівна
;
Kachan, Anatoliy
;
Качан, Анатолій Дмитрович
2019
Вплив доїльних установок різних типів на якість та безпечність сирого молока
Вовкогон, Аліна Григорівна
;
Vovkohon, Alina
;
Надточій, Валентина Миколаївна
;
Nadtochii, Valentyna
;
Калініна, Галина Петрівна
;
Kalinina, Galina
;
Гребельник, Оксана Петрівна
;
Hrebelnyk, Oksana
;
Федорук, Наталія Миколаївна
;
Fedoruk, Natalia
;
Загоруй, Людмила Петрівна
;
Zagoruy, Ludmila
;
Галай, Оксана Юріївна
;
Galay, Oksana
;
Качан, Анатолій Дмитрович
;
Kachan, Anatolіі
2021
Конопляна сировина: нові перспективи для харчової промисловості
Роль, Наталія Валеріївна
;
Rol, Nataliia
;
Надточій, Валентина Миколаївна
;
Nadtochii, Valentyna
;
Цебро, Анастасія Дмитрівна
;
Tsebro, Anastasia
;
Вовкогон, Аліна Григорівна
;
Vovkohon, Alina
;
Мерзлова, Галина Вікторівна
;
Merzlova, Halyna
;
Калініна, Галина Петрівна
;
Kalinina, Galina
;
Гребельник, Оксана Петрівна
;
Hrebelnyk, Oksana
Перегляд
Автор
5
Вовкогон, Аліна Григорівна
5
Надточій, Валентина Миколаївна
3
Hrebelnyk, Oksana
3
Rol, Nataliia
3
Гребельник, Оксана Петрівна
3
Калініна, Галина Петрівна
3
Качан, Анатолій Дмитрович
3
Мерзлова, Галина Вікторівна
3
Роль, Наталія Валеріївна
2
Kachan, Anatolіі
.
далі >
Тема
1
food industry
1
HACCP plan
1
HACCP principles
1
HACCP system
1
hazards
1
hemp
1
hemp protein
1
identification of meat and meat p...
1
meat adulteration
1
milking
.
< попередня
далі >
за датою випуску
2
2020
1
2018
1
2019
1
2021
Has File(s)
5
true
Тип матеріалу
4
Стаття
1
Тези доповідей, Матеріали конфере...