Skip navigation
Головна сторінка
Перегляд
Фонди та зібрання
Перегляд матеріалів за:
Дати випуску
Автори
Заголовки
Теми
Тип матеріалу
Довідка
Мова
українська
English
Вхід:
Мій архів матеріалів
Оновлення на e-mail
Обліковий запис
Інституційний Репозитарій Білоцерківського НАУ
Репозитарій Білоцерківського НАУ
Пошук
Пошук:
Весь архів електронних ресурсів
Факультети Університету
БІОЛОГО-ТЕХНОЛОГІЧНИЙ ФАКУЛЬТЕТ
Технології виробництва молока і м’яса
Наукові публікації
запит
Поточні фільтри:
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Тип матеріалу
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Тип матеріалу
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Тип матеріалу
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Почати новий пошук
Додати фільтри:
Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Тип матеріалу
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Результати 11-12 зі 12.
назад
1
2
далі
Знайдені матеріали:
Дата випуску
Назва
Автор(и)
2018
Amino acid and mineral composition of milk from local Ukrainian cows and their crossbreedings with Brown Swiss and Montbeliarde breeds
Borshch, Aleksandr
;
Борщ, Олександр Олександорович
;
Borshch, Aleksandr
;
Борщ, Олександр Васильович
;
Lutsenko, Maria
;
Луценко, Марія Михайлівна
;
Merzlov, Sergii
;
Мерзлов, Сергій Віталійович
;
Kosior, Lesia
;
Косіор, Леся Тарасівна
;
Lastovska, Iryna
;
Ластовська, Ірина Олександрівна
;
Pirova, Liudmyla
;
Пірова, Людмила Вікторівна
2018
Вплив сезонних змін на технологічні властивості молока
Гребельник, Оксана Петрівна
;
Hrebelnyk, Oksana
;
Пірова, Людмила Вікторівна
;
Pirova, Liudmyla
Перегляд
Автор
5
Луценко, Марія Михайлівна
4
Lastovska, Iryna
4
Ластовська, Ірина Олександрівна
4
Пірова, Людмила Вікторівна
3
Galay, Oksana
3
Kosior, Lesia
3
Lutsenko, Maria
3
Pirova, Liudmyla
3
Галай, Оксана Юріївна
3
Косіор, Леся Тарасівна
.
далі >
Тема
3
milk quality
3
якість молока
2
innovative technologies
2
качество молока
2
роботизированное доение
2
роботизоване доїння
1
adaptation
1
adaptation characteristics
1
amino acids
1
bacterial contamination.
.
далі >
Тип матеріалу
7
Стаття
5
Тези доповідей, Матеріали конфере...