Пошук


Поточні фільтри:
Почати новий пошук
Додати фільтри:

Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.


Результати 1-10 зі 12.
Знайдені матеріали:
Дата випускуНазваАвтор(и)
2018Технологія виробництва продукції дрібної рогатої худобиПірова, Людмила Вікторівна; Liudmyla, Pirova; Сивик, Тетяна Леонідівна; Tetyana, Syvyk
2018КонярствоЛіскович, Володимир Андрійович; Лискович, Владимир Андреевич; Liskovych, Volodymyr
2019Методичні вказівки для виконання самостійної роботи та індивідуальних дослідницьких завдань з дисципліни «Технологія виробництва молока і яловичини»Борщ, Олександр Oлександрович; Borshch, Oleksandr; Борщ, Олександр Васильович; Borshch, Oleksandr
2019Робочий зошит і методичні вказівки для виконання практичних занять на базі навчально-виробничого центру університету з дисципліни "Технологія виробництва молока і яловичини"Борщ, Олександр Васильович; Borshch, Oleksandr; Борщ, Олександр Oлександрович; Borshch, Oleksandr; Косіор, Леся Тарасівна; Kosior, Lesia
2019Робочий зошит і методичні вказівки щодо виконання практичних робіт з етології сільськогосподарських тваринКороль, Алла Петрівна; Korol, Alla
2019Робочий зошит і методичні вказівки щодо виконання практичних робіт з конярстваЛіскович, Володимир Андрійович; Liskovich, Volodimir
2019Методичні вказівки щодо виконання самостійної роботи та індивідуальних дослідницьких завдань зі змістового модуля «Походження, конституція, екстер’єр та інтер’єр коней» дисципліни «Конярство»Ліскович, Володимир Андрійович; Liskovych, Volodymyr
2019Методичні вказівки щодо виконання самостійної роботи та індивідуальних дослідницьких завдань зі змістового модуля «Породи коней, біологічні особливості відтворення і вирощування коней» дисципліни «Конярство»Ліскович, Володимир Андрійович; Liskovych, Volodymyr
2019Методичні вказівки щодо виконання самостійної роботи та індивідуальних дослідницьких завдань зі змістового модуля «Використання коней та племінна робота» дисципліни «Конярство»Ліскович, Володимир Андрійович; Liskovych, Volodymyr
2019Робочий зошит і методичні вказівки для виконання практичних занять з дисципліни "Технологія виробництва молока і яловичини" здобувачами вищої освіти першого (бакалаврського) рівня зі спеціальності 204 "Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва"Борщ, Олександр Васильович; Borshch, Oleksandr; Борщ, Олександр Oлександрович; Borshch, Oleksandr; Косіор, Леся Тарасівна; Kosior, Lesia