Пошук


Поточні фільтри:



Почати новий пошук
Додати фільтри:

Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.


Результати 1-5 зі 5.
  • назад
  • 1
  • далі
Знайдені матеріали:
Дата випускуНазваАвтор(и)
2022Use of probiotics in feed for fattening pigs - guarantee of quality and safe productsKuzmenko, Oksana; Кузьменко, Оксана Анатоліївна; Tytariova, Olena; Титарьова, Олена Михайлівна; Horchanok, Anna; Горчанок, Анна Володимирівна
2022Зміна продуктивності, стану дійок і кінцівок у корів різного віку в період адаптації до нових умов утримання і доїнняБорщ, Олександр Васильович; Borshch, Oleksandr; Борщ, Олександр Олександрович; Borshch, Oleksandr
2022Виробничі фактори, що впливають на тушку та якість м’яса птиціКаркач, Петро Михайлович; Karkach, Peter
2022-10-20Зміни хімічного складу продуктів забою кролів за згодовування сухого бурякового жому у складі комбікормівТитарьова, Олена Михайлівна; Tytariova, Olena; Кузьменко, Оксана Анатоліївна; Kuzmenko, Oksana
2022Ефективність впровадження нових ресурсоощадних технологій виробництва молока в умовах УкраїниЛуценко, Марія Михайлівна; Lutsenko, Mariia; Ластовська, Ірина Олександрівна; Lastovska, Iryna