Пошук


Поточні фільтри:

Почати новий пошук
Додати фільтри:

Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.


Результати 1-10 зі 72.
Знайдені матеріали:
Дата випускуНазваАвтор(и)
2014Вплив продуктів бджільництва на консистенцію та кислотність йогуртуЛомова, Неоніла Миколаївна; Lomova, Neonila; Сніжко, Ольга Олегівна; Snizhko, Olha; Наріжний, Сергій Анатолійович; Narizhniy, Serhiy
2014Особливості ферментації молока кіз зааненської породиГребельник, Оксана Петрівна; Hrebelnyk, Oksana; Пірова, Людмила Вікторівна; Pirova, Lyudmila
2014Исследование показателей качества молочного сырьяГребельник, Оксана Петровна; Гребельник, Оксана Петрівна; Hrebelnyk, Oksana
2014Технологічні властивості молока кіз зааненської породиГребельник, Оксана Петрівна; Hrebelnyk, Oksana; Пірова, Людмила Вікторівна; Pirova, Liydmila
2014Якісні показники йогурту залежно від тривалості зберіганняНадточій, Валентина Миколаївна; Nadtochii, Valentyna
2014Перетравність поживних речовин курчатами-бройлерами за використання селену в складі комбікормівСоболєв, Олександр Іванович; Sobolev, Alexander
2014Влияние селена на продуктивность и содержание минеральных веществ в продуктах убоя свинейПирова, Людмила Викторивна; Pirova, Liudmila
2014Productivity of rabbits and balance of Calcium and Phosphorus in their body by feeding different sources of SeleniumКосяненко, Олена Михайлівна; Kosyanenko, Olena
2014Ефективність відбору корів української чорно-рябої молочної породи за власними показникамиСтавецька, Руслана Володимирівна; Stavetska, Ruslana
2014-05Вплив ферменту целюлази на хімічний склад та біологічну цінність м’язів курчат-бройлерівБомко, Лідія Григорівна; Bomko, Lidiia