Skip navigation
Головна сторінка
Перегляд
Фонди та зібрання
Перегляд матеріалів за:
Дати випуску
Автори
Заголовки
Теми
Тип матеріалу
Довідка
Мова
українська
English
Вхід:
Мій архів матеріалів
Оновлення на e-mail
Обліковий запис
Інституційний Репозитарій Білоцерківського НАУ
Репозитарій Білоцерківського НАУ
Пошук
Пошук:
Весь архів електронних ресурсів
Факультети Університету
БІОЛОГО-ТЕХНОЛОГІЧНИЙ ФАКУЛЬТЕТ
Безпечності та якості харчових продуктів, сировини і технологічних процесів
Наукові публікації
запит
Поточні фільтри:
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Тип матеріалу
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Тип матеріалу
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Почати новий пошук
Додати фільтри:
Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Тип матеріалу
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Результати 1-10 зі 27.
назад
1
2
3
далі
Знайдені матеріали:
Дата випуску
Назва
Автор(и)
2020
Ефективність білкової підгодівлі бджолиних сімей за нарощування їх сили до запилення озимого ріпаку
Разанов, Сергій Федорович
;
Razanov, Serhii
;
Недашківський, Володимир Михайлович
;
Nedashkivskyi, Volodymyr
;
Мельник, Вікторія Олександрівна
;
Melnyk, Viktoria
2020
Ефективність використання часткових білкових замінників за вирощення бджолиних маток
Недашківський, Володимир Михайлович
;
Nedashkivskyi, Volodymyr
;
Вергеліс, Вікторія Ігорівна
;
Vergelis, Viktoria
2020
Удосконалення методів ідентифікації видів м’яса
Надточій, Валентина Миколаївна
;
Nadtochii, Valentyna
;
Вовкогон, Аліна Григорівна
;
Vovkohon, Alina
;
Роль, Наталія Валеріївна
;
Rol, Nataliia
2020
Тканинна специфіка функціонування системи антиоксидантного захисту та процесів пероксидного окиснення ліпідів в організмі кролів
Роль, Наталія Валеріївна
;
Rol, Nataliia
;
Надточій, Валентина Миколаївна
;
Nadtochii, Valentyna
2020
Вплив температурних параметрів і тривалості цвітіння ріпаку озимого на продуктивність бджолиних сімей
Разанов, Сергій Федорович
;
Razanov, Serhii
;
Недашківський, Володимир Михайлович
;
Nedashkivskyi, Volodymyr
;
Вергеліс, Вікторія Ігорівна
;
Vergelis, Viktoria
2020
Органолептична оцінка якості мꞌяса кролів новозеландської породи
Роль, Наталія Валеріївна
;
Rol, Nataliia
;
Надточій, Валентина Миколаївна
;
Nadtochii, Valentyna
;
Калініна, Галина Петрівна
;
Kalinina, Galina
;
Качан, Анатолій Дмитрович
;
Kachan, Anatoliy
2020
Peroxidation processes in the rabbit organism during postnatal ontogenesis
Rol, Nataliia
;
Роль, Наталія Валеріївна
;
Tsekhmistrenko, Svitlana
;
Цехмістренко, Світлана Іванівна
;
Vovkohon, Alina
;
Вовкогон, Аліна Григорівна
;
Polishchuk, Vitalii
;
Поліщук, Віталій Миколайович
;
Polishchuk, Svitlana
;
Поліщук, Світлана Анатоліївна
;
Ponomarenko, Nataliia
;
Пономаренко, Наталія Вікторівна
;
Fedorchenko, Maksym
;
Федорченко, Максим Миколайович
2020
Встановлення критичних контрольних точок за системою НАССР за виробництва вершкового масла методом збивання
Вовкогон, Аліна Григорівна
;
Vovkohon, Alina
;
Надточій, Валентина Миколаївна
;
Nadtochii, Valentyna
;
Роль, Наталія Валеріївна
;
Rol, Nataliia
;
Мерзлова, Галина Вікторівна
;
Merzlova, Halyna
;
Слюсаренко, Алла Олександрівна
;
Sliusarenko, Alla
;
Слюсаренко, Сергій Володимирович
;
Sliusarenko, Sergii
;
Чернюк, Сергій Васильович
;
Chernyuk, Sergii
;
Качан, Анатолій Дмитрович
;
Kachan, Anatolіі
;
Недашківський, Володимир Михайлович
;
Nedashkivskyi, Volodymyr
2021
Фактори впливу на бактеріальне забруднення молока
Надточій, Валентина Миколаївна
;
Nadtochii, Valentyna
2021
Забезпечення основ безпечності та якості виготовлення напівфабрикатів системи НАССР
Слюсаренко, Сергій Володимирович
;
Sliusarenko, Sergii
Перегляд
Автор
9
Nedashkivskyi, Volodymyr
9
Недашківський, Володимир Михайлович
8
Merzlova, Halyna
8
Nadtochii, Valentyna
8
Мерзлова, Галина Вікторівна
8
Надточій, Валентина Миколаївна
7
Rol, Nataliia
7
Недашківська, Наталія Володимирівна
7
Роль, Наталія Валеріївна
5
Merzlov, Serhii
.
далі >
Тема
2
raw milk
2
soy peptone
2
бджолине обніжжя
2
бджолині сім’ї
2
ензими
2
м'ясо
2
мед
2
мозок
2
молоко-сировина
2
розвиток
.
< попередня
далі >
за датою випуску
11
2022
8
2020
8
2021
Тип матеріалу
16
Тези доповідей, Матеріали конфере...
11
Стаття