Пошук


Поточні фільтри:

Почати новий пошук
Додати фільтри:

Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.


Результати 1-3 зі 3.
  • назад
  • 1
  • далі
Знайдені матеріали:
Дата випускуНазваАвтор(и)
2021Конопляна сировина: нові перспективи для харчової промисловостіРоль, Наталія Валеріївна; Rol, Nataliia; Надточій, Валентина Миколаївна; Nadtochii, Valentyna; Цебро, Анастасія Дмитрівна; Tsebro, Anastasia; Вовкогон, Аліна Григорівна; Vovkohon, Alina; Мерзлова, Галина Вікторівна; Merzlova, Halyna; Калініна, Галина Петрівна; Kalinina, Galina; Гребельник, Оксана Петрівна; Hrebelnyk, Oksana
2021Оцінка меду як десерту в готельно-ресторанних комплексах.Мерзлов, Сергій Віталійович; Merzlov, Serhii; Шурчкова, Юлія Олександрівна; Shurchkova, Yulia; Недашківський, Володимир Михайлович; Nedashkivskyi, Volodymyr; Мерзлова, Галина Вікторівна; Merzlova, Halyna; Недашківська, Наталія Володимирівна; Nedashkivska, Natalia
2021Assessment of Acacia monofloral honeyLazarieva, Liudmyla; Лазарєва, Людмила Миколаївна; Postoienko, Volodymyr; Постоєнко, Володимир Олексійович; Antonenko, Petro; Антоненко, Петро Павлович; Merzlova, Halyna; Мерзлова, Галина Вікторівна; Pushkar, Tetyana; Пушкар, Тетяна Дмитрівна; Chernyuk, Sergii; Чернюк, Сергій Васильович; Rozputnyi, Oleksandr; Розпутній, Олександр Іванович; Korol, Alla; Король, Алла Петрівна; Herasymenko, Viktor; Герасименко, Віктор Юрійович