Пошук


Поточні фільтри:

Почати новий пошук
Додати фільтри:

Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.


Результати 1-3 зі 3.
  • назад
  • 1
  • далі
Знайдені матеріали:
Дата випускуНазваАвтор(и)
2020Встановлення критичних контрольних точок за системою НАССР за виробництва вершкового масла методом збиванняВовкогон, Аліна Григорівна; Vovkohon, Alina; Надточій, Валентина Миколаївна; Nadtochii, Valentyna; Роль, Наталія Валеріївна; Rol, Nataliia; Мерзлова, Галина Вікторівна; Merzlova, Halyna; Слюсаренко, Алла Олександрівна; Sliusarenko, Alla; Слюсаренко, Сергій Володимирович; Sliusarenko, Sergii; Чернюк, Сергій Васильович; Chernyuk, Sergii; Качан, Анатолій Дмитрович; Kachan, Anatolіі; Недашківський, Володимир Михайлович; Nedashkivskyi, Volodymyr
2021Оцінка меду як десерту в готельно-ресторанних комплексах.Мерзлов, Сергій Віталійович; Merzlov, Serhii; Шурчкова, Юлія Олександрівна; Shurchkova, Yulia; Недашківський, Володимир Михайлович; Nedashkivskyi, Volodymyr; Мерзлова, Галина Вікторівна; Merzlova, Halyna; Недашківська, Наталія Володимирівна; Nedashkivska, Natalia
2022Хімічний склад меду у раціонах відвідувачів готельно-ресторанних комплексів БілоцерківщиниМерзлов, Сергій Віталійович; Merzlov, Serhii; Недашківська, Наталія Володимирівна; Nedashkivska, Natalia; Недашківський, Володимир Михайлович; Nedashkivskyi, Volodymyr; Шурчкова, Юлія Олександрівна; Shurchkova, Yulia; Мерзлова, Галина Вікторівна; Merzlova, Halyna