Skip navigation
Головна сторінка
Перегляд
Фонди та зібрання
Перегляд матеріалів за:
Дати випуску
Автори
Заголовки
Теми
Тип матеріалу
Довідка
Мова
українська
English
Вхід:
Мій архів матеріалів
Оновлення на e-mail
Обліковий запис
Інституційний Репозитарій Білоцерківського НАУ
Репозитарій Білоцерківського НАУ
Пошук
Пошук:
Весь архів електронних ресурсів
Факультети Університету
БІОЛОГО-ТЕХНОЛОГІЧНИЙ ФАКУЛЬТЕТ
Безпечності та якості харчових продуктів, сировини і технологічних процесів
Наукові публікації
запит
Поточні фільтри:
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Тип матеріалу
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Тип матеріалу
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Почати новий пошук
Додати фільтри:
Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Тип матеріалу
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Результати 1-3 зі 3.
назад
1
далі
Знайдені матеріали:
Дата випуску
Назва
Автор(и)
2020
Встановлення критичних контрольних точок за системою НАССР за виробництва вершкового масла методом збивання
Вовкогон, Аліна Григорівна
;
Vovkohon, Alina
;
Надточій, Валентина Миколаївна
;
Nadtochii, Valentyna
;
Роль, Наталія Валеріївна
;
Rol, Nataliia
;
Мерзлова, Галина Вікторівна
;
Merzlova, Halyna
;
Слюсаренко, Алла Олександрівна
;
Sliusarenko, Alla
;
Слюсаренко, Сергій Володимирович
;
Sliusarenko, Sergii
;
Чернюк, Сергій Васильович
;
Chernyuk, Sergii
;
Качан, Анатолій Дмитрович
;
Kachan, Anatolіі
;
Недашківський, Володимир Михайлович
;
Nedashkivskyi, Volodymyr
2021
Оцінка меду як десерту в готельно-ресторанних комплексах.
Мерзлов, Сергій Віталійович
;
Merzlov, Serhii
;
Шурчкова, Юлія Олександрівна
;
Shurchkova, Yulia
;
Недашківський, Володимир Михайлович
;
Nedashkivskyi, Volodymyr
;
Мерзлова, Галина Вікторівна
;
Merzlova, Halyna
;
Недашківська, Наталія Володимирівна
;
Nedashkivska, Natalia
2022
Хімічний склад меду у раціонах відвідувачів готельно-ресторанних комплексів Білоцерківщини
Мерзлов, Сергій Віталійович
;
Merzlov, Serhii
;
Недашківська, Наталія Володимирівна
;
Nedashkivska, Natalia
;
Недашківський, Володимир Михайлович
;
Nedashkivskyi, Volodymyr
;
Шурчкова, Юлія Олександрівна
;
Shurchkova, Yulia
;
Мерзлова, Галина Вікторівна
;
Merzlova, Halyna
Перегляд
Автор
3
Nedashkivskyi, Volodymyr
3
Мерзлова, Галина Вікторівна
2
Merzlov, Serhii
2
Nedashkivska, Natalia
2
Shurchkova, Yulia
2
Мерзлов, Сергій Віталійович
2
Недашківська, Наталія Володимирівна
2
Шурчкова, Юлія Олександрівна
1
Chernyuk, Sergii
1
Kachan, Anatolіі
.
далі >
Тема
1
biological risks
1
block diagram
1
control monitoring
1
critical control points
1
HACCP principles
1
HACCP system
1
hazards
1
mineral composition, fructose, gl...
1
prerequisite programs
1
sugar mixture, fructose, glucose,...
.
далі >
за датою випуску
1
2020
1
2021
1
2022
Has File(s)
3
true
Тип матеріалу
3
Стаття