Інституційний Репозитарій Білоцерківського НАУ
Перегляд зібрання за групою - Теми quality of meat
Результати 1 до 4 із 4
Дата випуску | Назва | Автор(и) |
2018 | Efficiency of using of the organic mineral mixed ligand cu in the pig feeding | Horchanok, Anna; Горчанок, Анна Володимирівна; Kuzmеnko, Oksana; Кузьменко, Оксана Анатоліївна; Khalak, Viktor; Халак, Віктор Іванович; Porotikova, Inna; Поротікова, Інна Ігорівна; Lunska, Alla; Лінська, Алла Юріївна |
2019 | Efficiency of using of the organic mineral mixed ligand cuprum in the pig feeding | Horchanok, Anna; Горчанок, Анна Володимирівна; Kuzmwnko, Oksana; Кузьменко, Оксана Анатоліївна; Khalak, Viktor; Халак, Віктор Іванович; Porotikova, Inna; Поротікова, Інна Ігорівна; Lunska, Alla; Лінська, Алла Юріївна |
2014 | Біохімія м’яса та м’ясопродуктів | Цехмістренко, Світлана Іванівна; Tsekhmistrenko, Svitlana; Цехмістренко, Оксана Сергіївна; Tsekhmistrenko, Oksana |
2018 | Якість м'яса великої рогатої худоби за цистицеркозу | Букалова, Наталія Володимирівна; Букалова, Наталья Владимировна; Bukalova, Natalia; Артеменко, Людмила Павлівна; Артеменко, Людмила Павловна; Artemenko, Lyudmila; Богатко, Надія Михайлівна; Богатко, Надежда Михайловна; Bogatko, Nadiya |