Інституційний Репозитарій Білоцерківського НАУ
Перегляд зібрання за групою - Теми consistency
Результати 1 до 5 із 5
Дата випуску | Назва | Автор(и) |
2022 | Аналіз і удосконалення технології переробки сиру кисломолочного в умовах ПрАТ «Обухівський молокозавод» | Зайченко, Сергій Вікторович; Zaichenko, Serhii |
2012 | Розробка технології збитих сметанних десертів оздоровчого характеру | Гребельник, Оксана Петрівна; Hrebelnyk, Oksana |
2014 | Технологічні властивості молока кіз зааненської породи | Гребельник, Оксана Петрівна; Hrebelnyk, Oksana; Пірова, Людмила Вікторівна; Pirova, Liydmila |
2022 | Харчова цінність і якість охолодженої риби | Недашківська, Наталія Володимирівна; Nedashkivska, Nataliia |
2014 | Якісні показники йогурту залежно від тривалості зберігання | Надточій, Валентина Миколаївна; Nadtochii, Valentyna |