Перегляд зібрання за групою - Теми quality of meat

Перейти до: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
або ж введіть декілька перших літер:  
Результати 1 до 4 із 4
Дата випускуНазваАвтор(и)
2018Efficiency of using of the organic mineral mixed ligand cu in the pig feedingHorchanok, Anna; Горчанок, Анна Володимирівна; Kuzmеnko, Oksana; Кузьменко, Оксана Анатоліївна; Khalak, Viktor; Халак, Віктор Іванович; Porotikova, Inna; Поротікова, Інна Ігорівна; Lunska, Alla; Лінська, Алла Юріївна
2019Efficiency of using of the organic mineral mixed ligand cuprum in the pig feedingHorchanok, Anna; Горчанок, Анна Володимирівна; Kuzmwnko, Oksana; Кузьменко, Оксана Анатоліївна; Khalak, Viktor; Халак, Віктор Іванович; Porotikova, Inna; Поротікова, Інна Ігорівна; Lunska, Alla; Лінська, Алла Юріївна
2014Біохімія м’яса та м’ясопродуктівЦехмістренко, Світлана Іванівна; Tsekhmistrenko, Svitlana; Цехмістренко, Оксана Сергіївна; Tsekhmistrenko, Oksana
2018Якість м'яса великої рогатої худоби за цистицеркозуБукалова, Наталія Володимирівна; Букалова, Наталья Владимировна; Bukalova, Natalia; Артеменко, Людмила Павлівна; Артеменко, Людмила Павловна; Artemenko, Lyudmila; Богатко, Надія Михайлівна; Богатко, Надежда Михайловна; Bogatko, Nadiya