Інституційний Репозитарій Білоцерківського НАУ
Перегляд зібрання за групою - Автори Mashkin, Uirii
Результати 1 до 3 із 3
Дата випуску | Назва | Автор(и) |
2022 | Вплив карбонату калію і лимонної кислоти на показники якості вермішелі як складової меню готельно-ресторанних комплексів Київщини | Білий, Вадим Юрійович; Bilyi, Vadym; Мерзлов, Сергій Віталійович; Merzlov, Serhii; Мерзлова, Галина Вікторівна; Merzlova, Halyna; Машкін, Юрій Олексійович; Mashkin, Uirii; Чернюк, Сергій Васильович; Chernyuk, Sergii; Недашківська, Наталія Володимирівна; Nedashkivska, Nataliia; Біла, Вікторія Вікторівна; Bila, Viktoriya |
2022 | Птахівництво. Галузевий переклад | Каркач, Петро Михайлович; Karkach, Petro; Синельникова, Ірина Сергіївна; Synelnykova, Iryna; Машкін, Юрій Олексійович; Mashkin, Uirii; Цвид-Гром, Олена Петрівна; Tsvid -Grom, Olena |
2024 | Інкубація яєць з основами ембріології сільськогосподарської птиці | Каркач, Петро Михайлович; Karkach, Peter; Машкін, Юрій Олексійович; Mashkin, Uirii |