Інституційний Репозитарій Білоцерківського НАУ
        
        
     
 
                
                
        
	
	
	
		Перегляд зібрання  за групою - Автори Сливка, Наталія Богданівна
	
	
	
	
	
	
	
	
	
	
	
		Результати 1 до 2 із 2
	
	
	
    
    
	
| Дата випуску | Назва | Автор(и) | 
| 2019 | Effect of the cryopowder "beet" on quality indicators of new curd desserts | Hachak, Yurii; Гачак, Юрій Романович; Slyvka, Natalia; Сливка, Наталія Богданівна; Gutyj, Bogdan; Vavrysevych, Yaroslava; Ваврисевич, Ярослава Степанівна; Sobolеv, Alexander; Bushueva, Inna; Бушуєва, Іна Володимирівна; Samura, Tetyana; Cамура, Тетяна Олександрівна; Paladiychuk, Olena; Паладійчук, Олена Ростиславівна; Savchuk, Liubov; Pikhtirova, Alina; Піхтірьова, Аліна Володимирівна; Гутий, Богдан Володимирович; Соболєв, Олександр Іванович; Савчук, Любов Броніславівна | 
| 2019 | Investigation of the influence of cryopowders “broccoli” and “laminaria” on quality parameters of cheese masses of different fat | Hachak, Yurii; Гачак, Юрій Романович; Slyvka, Natalia Bogdan; Сливка, Наталія Богданівна; Gutyj, Bogdan; Гутий, Богдан Володимирович; Vavrysevych, Yaroslava; Ваврисевич, Ярослава Степанівна; Sobolеv, Alexander; Соболєв, Олександр Іванович; Bushueva, Inna; Бушуєва, Іна Володимирівна; Samura, Tetyana; Cамура, Тетяна Олександрівна; Paladiychuk, Olena; Паладійчук, Олена Ростиславівна; Savchuk, Liubov; Савчук, Любов Броніславівна; Pikhtirova, Alina; Піхтірьова, Аліна Володимирівна |